FLASH SALEFLASH SALE
-20%
REGISTRÁCIA a OBNOVA na 1 rok
akcie nie je možné kombinovať
24 Počet zostávajúcich zliav

Nejlepší stockové nabídky akcií ze 150 zemí

Viac ako 100 000 spokojných používateľov

Nabídky levnější až 90% výchozí ceny

Přímý kontakt na prodejce a velkoobchody

Popis nabídky

Milovníci zámkov alebo Disney princezien si užijú veľa zábavy s touto sadou LEGO® ǀ Disney Popoluškin hrad a očarujúci princ (43206). Obsahuje 3-poschodový hrad, 3 minifigúrky-bábiky a 2 LEGO figúrky zvieratiek.

Táto detailná súprava má veľa funkcií a príslušenstva na spestrenie vašej kreatívnej hry. Deti môžu hrať roly a prežiť svoje obľúbené rozprávkové momenty alebo vytvárať nové príbehy. Súčasťou zámku je tanečná sála s otočnou podlahou, šatňa na prezliekanie Popolušky, šatníková skriňa s pohyblivými dvierkami pre mačku a mnoho ďalšieho.

Veľa zábavných postáv Táto sada obsahuje minifigúrky Disney Popolušky, Očarujúceho princa a Lady Tremaine a navyše figúrky Gusa Gusa a Lucifera.

Táto súprava obsahuje 3-poschodový hrad s rôznymi miestnosťami a funkciami, 3 minifigúrky-bábiky, 2 LEGO® figúrky zvieratiek a množstvo herných doplnkov.
Obľúbené postavy - Obsahuje Popolušku, Očarujúceho princa a Lady Tremaine, plus figúrky Gusa Gusa a Lucifera pre nekonečné dobrodružstvá.
Palác je 28 cm vysoký, 25 cm široký a 11 cm hlboký.
Interaktívne digitálne pokyny – Mladí stavitelia môžu približovať, otáčať a vizualizovať digitálnu verziu modelu v aplikácii LEGO® Stavebné pokyny.
S touto stavebnicou Disney Princess s minibábikami a modelmi známych predmetov budú deti povzbudzované, aby sa voľne a nápadito hrali.
Stavebnice LEGO® spĺňajú prísne priemyselné štandardy, aby sa zaistilo, že budú vždy ladiť.



NEWSLETTER zdarma

Každý den informace o nových výrobcích a novinkách v servise Merkandi.