FLASH SALEFLASH SALE
-20%
REGISTRÁCIA a OBNOVA na 1 rok
akcie nie je možné kombinovať
13 Počet zostávajúcich zliav

Nejlepší stockové nabídky akcií ze 150 zemí

Viac ako 100 000 spokojných používateľov

Nabídky levnější až 90% výchozí ceny

Přímý kontakt na prodejce a velkoobchody

LEGO 31132 Creator 3v1 - Vikingská loď

101,96 € /kus cena bez daně

Status
Nabídka není aktivní
Minimální odběr
2 kusov
Dostupné množství
200 kusov
Stát
Poľsko
Skupina zboží
Nový  
Značky
Lego
Poslední aktualizace
pred 9 mesiacov

Aktuální nabídky v teto kategorii
Popis nabídky

Sada obsahuje model tradičnej vikingskej lode s ôsmimi štítmi, balistu s vystreľovačom, kravu a dvoch havranov. Umožňuje vám tiež postaviť pohyblivého hada Midgarda na hranie rolí.

Fanúšikovia LEGO si zamilujú tri rôzne hračky v tejto vzrušujúcej súprave 3 v 1 s Vikingami. Deti si môžu postaviť vikingskú loď a hada Midgarda, vikingský dom s drakom a kravou postavenou z tehál a vlka Fenrisa a strom so skrytými drahokamami. Pri hraní s každým z modelov môžete použiť aj štyri minifigúrky Vikingov.

Súpravy LEGO Creator 3 v 1 dávajú deťom všetko, čo potrebujú na nekonečné hranie - každá súprava im umožňuje postaviť tri rôzne výtvory. Všetky modely sú detailne prepracované a dajú sa rozobrať a znovu postaviť, takže zábava nikdy nekončí. Medzi mnohými súpravami 3 v 1 čakajú lode, domy a ponorky.

Tri hračky v jednej súprave s Vikingmi - Súprava LEGO® Creator 3 v 1 Vikingská loď a had Midgard (31132) potešia deti modelmi Fenrisovej lode, domu a vlka.
Neobmedzené možnosti hry - deti si môžu vybrať z troch dobrodružstiev s Vikingami. Budú bojovať s nebezpečným hadom na lodi, postavia dom Vikingov a drakov alebo si zahrajú stret severských vlkov so štyrmi Vikingami?
Mimoriadne pohyblivé modely - Had Midgard má pohyblivú hlavu, chvost, telo, čeľusť a plutvy a vlčí krk, čeľusť a nohy. Vďaka tomu môžu deti hrať rolové hry, v ktorých sa toho veľa deje.
Vikingská loď je zdobená ôsmimi štítmi a obsahuje balistu s vystreľovačom, zostaviteľnú kravu a 2 zostaviteľné havrany na palube. Dom Vikingov má odnímateľnú strechu.
Obsahuje 4 minifigúrky ozbrojených Vikingov, ktoré si môžete zahrať s príbehom lode, domu alebo vlka.
Vikingská loď je 27 cm vysoká, 42 cm dlhá a 17 cm široká.
Interaktívne digitálne návody – V aplikácii LEGO® Stavebné návody môžu deti približovať, otáčať a vizualizovať digitálnu verziu vznikajúceho modelu na smartfóne alebo tablete.
Stavebnice LEGO® spĺňajú najvyššie celosvetové bezpečnostné štandardy, takže sa dajú vždy ľahko oddeliť.



NEWSLETTER zdarma

Každý den informace o nových výrobcích a novinkách v servise Merkandi.