FLASH SALEFLASH SALE
-20%
REGISTRÁCIA a OBNOVA na 1 rok
akcie nie je možné kombinovať
21 Počet zostávajúcich zliav

Nejlepší stockové nabídky akcií ze 150 zemí

Viac ako 100 000 spokojných používateľov

Nabídky levnější až 90% výchozí ceny

Přímý kontakt na prodejce a velkoobchody

Popis nabídky

Táto stavebnica a hracia súprava je dokonalým úvodom do sveta superhrdinov Marvelu. Mladí fanúšikovia série Disney + "Spidey and His Amazing Friends" nájdu štyri DUPLO figúrky známych postáv: Spider-Man, Hulk, Miss Marvel a Green Goblin. Spolu s nimi môžu deti jazdiť na ruskom kolese, strieľať horiace tekvicové bomby, hrať sa s vodným delom a lietať vo vrtuľníku s rotujúcim rotorom. Deti môžu rozvíjať dôležité zručnosti hraním kreatívnych dobrodružstiev so superhrdinami.

Marvel dobrodružstvá pre malých superhrdinov - fanúšikovia série Disney + "Spidey a jeho úžasní priatelia" si zamilujú súpravu LEGO® DUPLO® Marvel Spider-Man a priatelia zábavného parku (10963).
Táto zábavná súprava vám umožní postaviť lunapark a obsahuje štyri LEGO® DUPLO® figúrky od postáv z vesmíru Marvel: Spider-Man, Hulk, Miss Marvel a Green Goblin.
Mladí superhrdinovia budú rozvíjať svoje zručnosti pri otáčaní ruského kolesa, odpaľovaní horiacich tekvicových bômb, hraní sa s vodným delom, lietaní s helikoptérou a tvorivých dobrodružstvách.
Súprava meria cez 28 cm na výšku, 20 cm na šírku a 17 cm do hĺbky a dá sa prestavať a skombinovať s inými stavebnicami LEGO® DUPLO®, aby bola nápaditá hra ešte zábavnejšia.
Všetky LEGO® DUPLO® súpravy sú navrhnuté odborníkmi so zábavnými príbehmi, zábavnými farbami, množstvom postáv a množstvom detailov, aby mali najmenší SKVELÝ štart na ich životnej ceste.
LEGO® DUPLO® dieliky spĺňajú prísne priemyselné normy. To uľahčuje malým deťom zbierať, umiestňovať a oddeľovať bloky.



NEWSLETTER zdarma

Každý den informace o nových výrobcích a novinkách v servise Merkandi.