FLASH SALEFLASH SALE
-20%
REGISTRÁCIA a OBNOVA na 1 rok
akcie nie je možné kombinovať
25 Počet zostávajúcich zliav

Nejlepší stockové nabídky akcií ze 150 zemí

Viac ako 100 000 spokojných používateľov

Nabídky levnější až 90% výchozí ceny

Přímý kontakt na prodejce a velkoobchody

Popis nabídky

Mimoriadne krátka vzdialenosť, obrovská obrazovka pre váš domov

Ultra krátka vzdialenosť, možnosť montáže na stenu
Masívna 150” projekčná plocha
Technológia laserového zdroja svetla ALPD 3.0
Vysoká presnosť farieb a jas.
Natívny kontrast 3000:1
Vstavaný obsah Google Assistant / Google Android 8.1 TV

* Laserový projektor Xiaomi dokáže premietať tradičné programy káblovej televízie prostredníctvom televízneho prijímača, ako je televízny set top box alebo IPTV set top box. Nemôže priamo prijímať vysielané televízne signály.
Víťaz japonskej ceny Good Design Award 2017
Japan Good Design Award, iF Design Award, Red Dot Award a IDEA Award sú známe ako štyri hlavné globálne ocenenia za dizajn.
Ide o prvý laserový projektor s ultrakrátkou ohniskovou vzdialenosťou na svete s technológiou ALPD, ktorý poskytuje až 150-palcové Full HD na vzdialenosť 50 cm s vysokým kontrastným pomerom 1500 lúmenov a 3000:1 a životnosťou produktu 20 000 hodín. Tento high-tech produkt používa kompaktný a minimalistický dizajnový jazyk „box“ a zachováva štylistickú koherenciu dokonca aj s diaľkovým ovládaním Bluetooth. Ovládajte zariadenie odkiaľkoľvek v miestnosti. Hlasom aktivovaní asistenti dokážu rýchlo nájsť programy alebo poskytnúť iné interaktívne zážitky zo sledovania.
- Hodnotiaca porota Good Design Award
Masívna obrazovka pre váš domov
Laserový projektor Xiaomi dokáže premietať obrazovku veľkú až 150 palcov. Prineste si súkromné divadlo do svojho domova.
Obrovská 150-palcová projekčná plocha Premeňte svoj domov na súkromné kino
Jednoducho upravte veľkosť obrazovky na ľubovoľné miesto medzi 80-150 palcov.
Zažite pohlcujúci pôžitok zo sledovania filmu, počúvania koncertu alebo hrania hry na veľkej obrazovke.
Mimoriadne krátka vzdialenosť Premietajte veľkú obrazovku aj z blízkej vzdialenosti
Používa dizajn objektívu s ultrakrátkou ohniskovou vzdialenosťou 0,233:1, ktorý odstraňuje nepríjemnosti spojené s projekciou na veľké vzdialenosti, ktorú potrebujú tradičné projektory. Laserový projektor Xiaomi možno umiestniť 1,97'' ~ 19,7'' od povrchu displeja na televíznej skrinke alebo pripevniť na stenu. Nie je potrebné riešiť zložité zapojenie alebo prekážky.

1,97" ~ 19,7" od povrchu displeja
Ľahko sa presúva
Nie je potrebná špeciálna kabeláž

Kino kvalita
Laserový projektor Xiaomi ponúka natívny kontrast 3000:1, porovnateľný s tým, čo nájdete v kinách. S pomerom červeného svetla až 16-18% sú farby živé a jasné.
Technológia laserového zdroja svetla ALPD 3.0
Obsahuje novú technológiu laserového displeja ALPD 3.0 od Appotronics*, ktorá vedie na trhu v oblasti farieb, kontrastu a jasu obrazovky. Nielenže sú obrázky jasné a jasné, ALPD 3.0 nám umožňuje predĺžiť životnosť produktu a zmenšiť veľkosť stroja.
* Appotronics je popredný svetový inovátor technológie laserového fosforu s vysokým jasom. Túto technológiu používa viac ako 3000 kín po celom svete.
85 %+ farebný rozsah NTSC Široký rozsah farieb a distribúcia
Farba je dôležitou súčasťou celého premietacieho plátna. Ak je rozsah farieb príliš malý, projektor nedokáže zobraziť skutočné farby filmu. Laserový projektor Xiaomi využíva inovatívnu technológiu päťstupňového farebného kolieska pre mieru projekcie červeného svetla 16 – 18 % *. Rozsah farieb NTSC 85 % poskytuje bohatú a vernú reprodukciu farieb.
* Bežné projektory zvyčajne používajú iba troj- alebo štvorstupňové farebné kolieska. Miera projekcie červeného svetla zvyčajne klesá pod 10 %
Natívny kontrast 3000:1 Dokonca aj tmavšie scény sa premietajú zreteľne
Často sa sťažujeme, že v kine môže byť ťažké jasne vidieť dôležité detaily, pretože tmavé obrázky sa nepremietajú jasne. Laserový projektor Xiaomi ponúka natívny kontrast 3000:1, čo je oveľa viac ako štandard 2000:1 v kinách. Disponuje tiež rozlíšením 1920*1080 a podporou HDR, takže detaily sú jasné aj v tme.
Svetelný zdroj s jasom 5000 lumenov
Laserový projektor Xiaomi ponúka jas svetelného zdroja až 5000 lúmenov, jas obrazu 1600 ANSI lúmenov a jas projekčnej obrazovky 15-18fL, porovnateľný so štandardom v kine.
* fL je celočínsky štandard na meranie jasu pre kiná. Jas 14 fL je všeobecne akceptovaný pre 2D kino projekciu v Číne a 4,5 fL pre 3D obrázky.
Technológia digitálneho spracovania svetla TL DLP
Obsahuje technológiu digitálneho spracovania svetla DLP od Texas Instruments. Táto technológia je založená na čipe DMD pre vizuálne zobrazovanie digitálnych informácií. Pomocou tejto technológie dokáže laserový projektor Xiaomi zobraziť obraz jasnejšie a živšie. Zároveň sú detaily na obrázku živé s vysokou mierou obnovy.
5,4 um pixelový DMD čip 2,07 milióna reflexných šošoviek, takže každý palec veľkej obrazovky je jasný a ostrý
Čip má viac ako 2,07 milióna 5,4um reflektorov, z ktorých každý je ako malé zrkadlo, ktoré sa nezávisle preklápa o ± 17° rýchlosťou 16,66 milióna cyklov za sekundu, čím sa rôzne farby lúča zbiehajú do ultra krátkej ohniskovej laserovej šošovky pre vysokú -definícia zážitku zo sledovania.
Životnosť lampy viac ako 25 000 hodín Pozerajte filmy každý deň v roku.
Technológia laserového svetelného zdroja Appotronics ALPD 3.0 dokáže efektívne zabezpečiť životnosť lampy 25 000 hodín alebo viac, čo zodpovedá dobe



NEWSLETTER zdarma

Každý den informace o nových výrobcích a novinkách v servise Merkandi.