FLASH SALEFLASH SALE
-20%
REGISTRÁCIA a OBNOVA na 1 rok
akcie nie je možné kombinovať
24 Počet zostávajúcich zliav

Nejlepší stockové nabídky akcií ze 150 zemí

Viac ako 100 000 spokojných používateľov

Nabídky levnější až 90% výchozí ceny

Přímý kontakt na prodejce a velkoobchody

LAMPA BATERKA SOLÁRNY COB KEMPING POWERBANKA VÝKONNÝ

7,05 € /kus cena bez daně

Status
Nabídka není aktivní
Minimální odběr
50 kusov
Dostupné množství
bez omezení
Stát
Poľsko
Skupina zboží
Nový  
Poslední aktualizace
pred 1 mesiacom

Aktuální nabídky v teto kategorii
Popis nabídky

NZY ZJ-1158 je multifunkčné prenosné LED svietidlo. Je vybavený vstavanou batériou 1200 mAh a umožňuje vám nabíjať smartfón cez USB. Funkciou baterky je prítomnosť solárneho panela, ktorý vám umožňuje nabíjať zariadenie na akomkoľvek mieste, kde je prístup k priamemu slnečnému žiareniu. Môžete si vybrať typ osvetlenia, ktorý potrebujete: hlavnú lampu alebo žiaru tela. Prenosná lampa má mnoho využití. Pohodlný dizajn vám umožňuje položiť ho na rovný povrch alebo zavesiť, ako aj pohodlne ho držať v rukách opaskom. Toto zariadenie je možné inštalovať kdekoľvek: v spálni alebo detskej izbe, na chodbe, v kúpeľni a všeobecne všade tam, kde je potrebný mobilný svetelný zdroj. Lampa je vhodná na použitie ako prenosná baterka, lampa, nočné svetlo alebo záložný svetelný zdroj v miestnosti pri vypnutom napájaní. NZY ZJ-1158 je moderná lampa na použitie v rôznych domácich situáciách

Multifunkčná kempingová lampa ZJ-1158 bude dobrým partnerom pri rybolove, pikniku, kempovaní, altánku alebo doma, keď zhasnú svetlá. Lampa má pomerne malú hmotnosť, pretože je vyrobená z odolného plastu a funguje autonómne vďaka vstavanej batérii. Má tiež funkciu Power Bank pre núdzové nabíjanie gadgetov USB.

Konštrukcia lampy je premyslená tak, aby ju bolo možné držať v ruke za pás vo vertikálnej alebo horizontálnej polohe. Lampu môžete tiež jednoducho umiestniť vertikálne na akýkoľvek rovný povrch.

Technicky svietidlo ZJ-1158 poskytuje dva varianty aplikácie - ako baterku so smerovým prúdom svetla a ako lampu / lampu / nočnú lampu s rozptýleným svetlom. Svietidlo má dva režimy jasu a núdzový režim blikania, zatiaľ čo lampa má iba dve úrovne jasu. Všetky režimy sa prepínajú striedavo stlačením tlačidla napájania na hornej strane svietidla.

Nabíjanie batérie žiarovky sa vykonáva pomocou vstupu USB typu C alebo zo solárneho panela, ktorý je umiestnený na hornom konci lampy pri vystavení priamemu slnečnému žiareniu. Okrem toho je svietidlo ZJ-1158 vybavené štandardným USB vstupom pre nabíjanie USB gadgetov. Oba konektory sú uzavreté silikónovým uzáverom, aby sa zabránilo vniknutiu vlhkosti, prachu atď. vnútri.

Charakteristika:

Typ: Kempingové svetlo/lampáš/nočné svetlo

Model: ZJ-1158

Materiál: plast

Napájanie: vstavaná nabíjateľná batéria

Nabíjanie: USB Type-C + solárny panel

Prevádzka: 5

Funkcia powerbanky: Áno

Čierna farba

Veľkosť: 13 * 10 cm

Zariadenie:

Kempingová lampa ZJ-1158 s nabíjateľným

Nabíjací kábel USB/USB typu C

Balené v originálnom obale



NEWSLETTER zdarma

Každý den informace o nových výrobcích a novinkách v servise Merkandi.