FLASH SALEFLASH SALE
-20%
REGISTRÁCIA a OBNOVA na 1 rok
akcie nie je možné kombinovať
17 Počet zostávajúcich zliav

Nejlepší stockové nabídky akcií ze 150 zemí

Viac ako 100 000 spokojných používateľov

Nabídky levnější až 90% výchozí ceny

Přímý kontakt na prodejce a velkoobchody

Vysoko kvalitná športová obuv, beh, treking, outdoor

16,50 € /kus cena bez daně

Status
Nabídka není aktivní
Minimální odběr
100 kusov
Dostupné množství
10000 kusov
Stát
Rumunsko
Skupina zboží
Nový  
Dodací lhůta
2 dny
Poslední aktualizace
pred 1 mesiacom

Aktuální nabídky v teto kategorii
Popis nabídky

Predstavujeme širokú škálu vysoko kvalitnej športovej obuvi od spoločnosti Knup, ktorá je ideálna na beh, trekking a outdoorové aktivity. Naše výrobky striktne dodržiavajú európske normy, čo zaručuje výnimočný výkon a trvanlivosť.

Každý pár topánok je starostlivo zabalený v krabiciach po 12 kusoch, čo zaručuje pohodlie a jednoduchú manipuláciu. S Knupom môžete očakávať najlepšiu kvalitu za bezkonkurenčnú cenu.

Ponúkame širokú škálu modelov pre mužov aj ženy, pričom viac ako 20 rôznych možností je vždy skladom. Ak potrebujete podrobné informácie a dostupnosť všetkých našich modelov, kontaktujte nás prostredníctvom e-mailu alebo aplikácie WhatsApp.

Naše pánske modely sa dodávajú v krabiciach s nasledujúcimi veľkosťami: 41 (1 pár), 42 (2 páry), 43 (3 páry), 44 (2 páry), 45 (2 páry) a 46 (1 pár).

Pre ženy naše boxy obsahujú nasledujúce veľkosti: 36 (1 pár), 37 (2 páry), 38 (3 páry), 39 (3 páry), 40 (2 páry) a 41 (1 pár).

Zažite dokonalú kombináciu štýlu, pohodlia a výkonu so športovou obuvou Knup. Zadajte objednávku ešte dnes a pozdvihnite svoje športové úsilie do nových výšin.



NEWSLETTER zdarma

Každý den informace o nových výrobcích a novinkách v servise Merkandi.