FLASH SALEFLASH SALE
-20%
REGISTRÁCIA a OBNOVA na 1 rok
akcie nie je možné kombinovať
10 Počet zostávajúcich zliav

Nejlepší stockové nabídky akcií ze 150 zemí

Viac ako 100 000 spokojných používateľov

Nabídky levnější až 90% výchozí ceny

Přímý kontakt na prodejce a velkoobchody

POZOR VÝPREDAJ !!! Kúpeľňové umývadlá LANY MARMUR ľavé

25,39 € - 12% 28,86 € /kus cena bez daně

Minimálna cena od 30 dní pred zľavou: 28,86 €


Status
Nabídka není aktivní
Minimální odběr
8 kusov
Dostupné množství
47 kusov
Stát
Poľsko
Skupina zboží
Nový  
Poslední aktualizace
pred 2 týždňami

Aktuální nabídky v teto kategorii
Popis nabídky

PREDAJ!!!

UMÝVADLO LENA 900X500/330 WEISS VĽAVO

Sme radi, že vám môžeme predstaviť jedinečné umývadlo vyrobené z najkvalitnejšieho liateho mramoru. Toto jedinečné umývadlo je dokonalým prvkom luxusného a moderného interiéru kúpeľne. Jeho jedinečný dizajn a odolné materiály zaručujú nielen funkčnosť, ale tiež dodávajú každému priestoru sofistikované čaro.

Hlavné vlastnosti umývadla:

Materiál: Umývadlo je vyrobené z vybraného liateho mramoru, ktorý sa vyznačuje mimoriadnou odolnosťou a elegantným vzhľadom. Je to prirodzené umelecké dielo, ktoré poteší každého milovníka jedinečných riešení v kúpeľni.

Dizajn: Umývadlo má moderný a minimalistický dizajn, ktorý dokonale zapadá do klasického aj moderného štýlu interiérového dizajnu. Jeho hladký povrch a organické tvary dodávajú kúpeľni jedinečný charakter a jedinečný štýl.

Trvanlivosť: Liaty mramor sa vyznačuje výnimočnou odolnosťou voči mechanickému poškodeniu a vlhkosti, vďaka čomu zostáva umývadlo vo výbornom stave po mnoho rokov. Je odolný voči škvrnám a opotrebeniu, čo uľahčuje udržiavanie v čistote a zaisťuje dlhotrvajúcu funkčnosť.

Jednoduchá inštalácia: Umývadlo je pripravené na inštaláciu a dá sa ľahko nainštalovať do každej kúpeľne. Môže byť namontovaný na dosku alebo skrinku, čo uľahčuje jeho prispôsobenie individuálnym preferenciám.

Veľkosť: Umývadlo je k dispozícii vo veľkostiach: 900 * 500 * 330, čo umožňuje jeho prispôsobenie akémukoľvek priestoru.

Toto umývadlo z liateho mramoru nie je len funkčným prvkom kúpeľne, ale aj vyjadrením jedinečného štýlu a triedy. Jeho vysoká kvalita, trvanlivosť a estetika sú nepopierateľné. Ak hľadáte niečo nezvyčajné, toto umývadlo určite splní vaše očakávania. Neváhajte nás kontaktovať
Rozmery 900 * 500 * 330

Ceny od 100 PLN v závislosti od množstva
predaj paliet. min. 10 ks .

s väčšou množstevnou cenou vyjednávateľnou

preprava, ktorá má byť zabezpečená



NEWSLETTER zdarma

Každý den informace o nových výrobcích a novinkách v servise Merkandi.