FLASH SALEFLASH SALE
-20%
REGISTRÁCIA a OBNOVA na 1 rok
akcie nie je možné kombinovať
18 Počet zostávajúcich zliav

Nejlepší stockové nabídky akcií ze 150 zemí

Viac ako 100 000 spokojných používateľov

Nabídky levnější až 90% výchozí ceny

Přímý kontakt na prodejce a velkoobchody

Kuchynské FM sieťové rádio Auna KR-140 LED BT

45,94 € /kus cena bez daně

Status
Nabídka není aktivní
Minimální odběr
1 kusov
Dostupné množství
bez omezení
Stát
Poľsko
Skupina zboží
Nový  
SKU:
4260509684149
EAN:
4260509684149
Poslední aktualizace
pred 3 týždňami

Aktuální nabídky v teto kategorii
Popis nabídky


KR-140 Kuchynské rádio Bluetooth tuner FM LED biela
Kuchynské rádio KR-140 od auny nie je len hudobnou zábavou počas varenia. Vďaka funkcii Bluetooth je možné vstavané rádio pripojiť k smartfónu a použiť ako reproduktor.
Skutočnou výhodou tohto kuchynského rádia je vstavané rozhranie Bluetooth. Umožňuje vám bezdrôtovo streamovať hudbu zo smartfónov, notebookov alebo tabletov. Dva stereofónne reproduktory sú zodpovedné za prehrávanie špičkových hitov, podporovaných dvoma malými basovými reproduktormi, ktoré zaručujú nízku reprodukciu basov. Okrem toho, Bluetooth vám umožňuje používať rádio ako hands-free systém, takže môžete kedykoľvek odpovedať na prichádzajúce hovory pomocou vstavaného mikrofónu.
Okrem Bluetooth má kuchynské rádio AUNA KR-140 vodotesný dotykový displej, prostredníctvom ktorého sa ovládajú všetky funkcie. Vďaka tomu je možné vstavané rádio ľahko ovládať počas varenia a po jeho dokončení vyčistiť akýkoľvek znečistený displej.
K základnej výbave patrí aj FM-PLL rádiový tuner s pamäťou pre 40 rozhlasových staníc a LED osvetlenie. Jasné osvetlenie (9 LED diód) umožňuje osvetliť pracovnú plochu. Špeciálnou výhodou je nastaviteľný časovač času varenia, ktorý pomáha sledovať správny čas varenia rôznych jedál. Rozsiahle funkcie prebudenia s programovateľnou funkciou duálneho alarmu a odloženia, ako aj sleeptimer dopĺňajú rozsah funkcií zariadenia. Signál prebudenia je možné zvoliť – prostredníctvom rádia alebo zvukového signálu.

Základné informácie:Funkcia handsfree: praktické hands-free cez BluetoothEasy pripojenie: pripojte svoj tablet, smartfón a počítač bezdrôtovo cez BluetoothDobrý zvuk: Stereofónne reproduktory a subwoofery poskytujú až 10 rokov hudobného výkonu Všetko v dohľade: Jasné osvetlenie (9 LED diód) na osvetlenie pracovnej plochyJednoduché čistenie:    Dotykový displej je možné ľahko utrieť počas a po varení DokončiťDokonalá pomoc: praktický časovač varenia a pomoc s dvojitým alarmom pri vareníFunkcie:Verzia Bluetooth: 4.1BT profily: A2DP, AVRCP, HSPBoit rozsah: do 10 metrovVýstupný výkon: 2,7 x 2 watty RMSImpedance: 4 ohmyFrekvenčný rozsah: 80 - 18 000 HzFM frekvenčný rozsah: 87,5 - 108 MHzRDS funkcie: časová synchronizáciaPamäť stanice: 40 stanícNapájanie: 220-240 V~ | 50/60 Hz (5 V, 2 A)

Rozsah dodávky:
1 x zariadenie
1 x napájací adaptér
Upevňovací materiál
Používateľská príručka v nemčine (iné jazyky: angličtina atď.)

Rozmery:Rozmery: cca 27 x 4,7 x 15 cm (ŠxHxD, so zástrčkou)Hmotnosť: cca 0.63 kg



NEWSLETTER zdarma

Každý den informace o nových výrobcích a novinkách v servise Merkandi.