WEEKEND SALE
-25%
REGISTRÁCIA a OBNOVA na 1 rok
akcie nie je možné kombinovať

Nejlepší stockové nabídky akcií ze 150 zemí

Viac ako 100 000 spokojných používateľov

Nabídky levnější až 90% výchozí ceny

Přímý kontakt na prodejce a velkoobchody

Kožené pracovné rukavice, ideálne pre jazdu s nákladným vozidlom / prácu na dvore / záhradníctvo / con

2,60 € /pár cena bez daně

Status
Nabídka není aktivní
Minimální odběr
100 párov
Dostupné množství
15648 párov
Stát
Veľká Británia
Skupina zboží
Nový  
Poslední aktualizace
pred 1 rokom

Aktuální nabídky v teto kategorii
Popis nabídky

TOUGH & FLEXIBLE ▶ Vyrobené zo starostlivo vybranej vysoko kvalitnej kravskej kože s hrúbkou nad 1,2 mm, ktorá je nielen hrubá a pevná, ale aj mäkká a pružná. Ak máte na to akýkoľvek typ outdoorových úloh, sú to rukavice, ktoré si môžete zaobstarať, sú dostatočne pohodlné a robustné, že potrebujete iba jeden pár a vydržia dlho
ODOLNOSŤ PROTI OPOTREBENIU A PROTIŠMYK ▶ Vybavený zosilnenou dlaňovou náplasťou, ktorá vám poskytne vynikajúcu priľnavosť a ochranu pokožky. Prešité a dvakrát prešité pridanou vrstvou kože v dlani, kde sa vždy zdá, že sa opotrebúvajú, takže môže dobre chrániť vaše ruky pred tŕňmi, nálepkami, yucky vecami a trhaním viniča, ktorý ťahá, a veľa ochrany pred malými škrabancami a modrinami, ktoré sa vyskytujú pri bežných remeselníckych veciach.a trhanie viniča, ktorý ťahá.
POHODLNÉ & ZACHOVAŤ OCHRANU ▶ Švy rukávov sú dvojito prešité závitom s vysokou hustotou, majú elastický náramok pre lepšie uchytenie, pekný darček pre kamionistov a ťažkých pracovníkov a je to prvý nástroj pre prácu na dvore alebo akékoľvek druhy prác okolo domu.
ŠIROKÁ ŠKÁLA POUŽITIA ▶ Táto vlastnosť rukavíc a vynikajúca kvalita ju robia užitočnou pre Yard, Motocycle Driving, Trucker Driving, Gardening, Construction, Fence Fix, Heavy Duty Work, Wood Cutting, Warehouse, Camping, Ranch / Farm, Landscaping, Diy, Garage, Moving, Welding, Grinding, Sekanie, Mulčovanie, Kopanie a akékoľvek ťažké alebo vonkajšie práce.
PROFESIONÁLNA VÝROBA ▶ Kim Yuan má viac ako 20 rokov skúseností s výrobou kožených pracovných rukavíc, takže vieme, ako vybrať vysoko kvalitnú kožu a vyrobiť vysoko kvalitné pracovné rukavice, tieto rukavice môžu dobre chrániť vaše ruky, sme presvedčení, že tieto rukavice sa dajú porovnať s podobnými rukavicami na trhu.



NEWSLETTER zdarma

Každý den informace o nových výrobcích a novinkách v servise Merkandi.