FLASH SALEFLASH SALE
-20%
REGISTRÁCIA a OBNOVA na 1 rok
akcie nie je možné kombinovať
20 Počet zostávajúcich zliav

Nejlepší stockové nabídky akcií ze 150 zemí

Viac ako 100 000 spokojných používateľov

Nabídky levnější až 90% výchozí ceny

Přímý kontakt na prodejce a velkoobchody

Kompletná automatizačná sada samonosných brán PNI AP800C, motor, kolesá, f

591,90 € /kus cena bez daně

Status
Nabídka není aktivní
Minimální odběr
1 kusov
Dostupné množství
21 kusov
Stát
Rumunsko
Skupina zboží
Nový  
Dodací lhůta
5 dny
SKU:
PNI-AP600C
EAN:
5949066519000
Poslední aktualizace
Starší než 30 dní

Aktuální nabídky v teto kategorii
Popis nabídky


Automatizačný systém pre samonosné brány
Samonosná súprava na automatizáciu otvárania brán je vybavená motorom s výkonom 350 W, ktorý dokáže otvárať alebo zatvárať brány s maximálnou hmotnosťou 800 kg. Súprava na automatizáciu brány PNI AP800C obsahuje všetky komponenty potrebné na uvedenie praktického systému riadenia prístupu do prevádzky: motor, výstražné svetlo, dve fotobunky, 6 metrov stojana, sada kolies a sada montážneho príslušenstva
 
Diaľkové ovládanie
Bránu je možné otvárať a zatvárať z diaľkového ovládača alebo k systému je možné pripojiť iné zariadenia na riadenie prístupu, ako sú prístupové tlačidlá alebo prístupové klávesnice.

Detekcia prekážok
Aby sa zabránilo nehodám, je možné nastaviť dve úrovne citlivosti: veľkú a malú. Ak sa brána zatvára alebo otvára a narazí na prekážku, motor sa zastaví. Môžete si tiež naplánovať pomalý štart a zastaviť sa na konci pretekov.

Automatické zatváranie
Automatické zatváranie brány si môžete naplánovať po určitom počte sekúnd (10, 30 alebo 60). Môže tiež naprogramovať režim kondomínia, ktorý umožňuje súčasné ovládanie z viacerých prístupových zariadení. V režime kondomínia, keď je brána otvorená, ak sú stlačené tlačidlá na diaľkovom ovládači alebo na inom pripojenom prístupovom termináli (prístupové tlačidlo alebo prístupová klávesnica), nebudú fungovať, kým nie je brána úplne otvorená. Keď je brána zatvorená, ak sú stlačené tlačidlá na diaľkovom ovládači alebo na inom pripojenom prístupovom termináli, brána sa vypne a úplne sa otvorí, čo umožní prístup.

X



NEWSLETTER zdarma

Každý den informace o nových výrobcích a novinkách v servise Merkandi.