FLASH SALEFLASH SALE
-20%
REGISTRÁCIA a OBNOVA na 1 rok
akcie nie je možné kombinovať
21 Počet zostávajúcich zliav

Nejlepší stockové nabídky akcií ze 150 zemí

Viac ako 100 000 spokojných používateľov

Nabídky levnější až 90% výchozí ceny

Přímý kontakt na prodejce a velkoobchody

Klimatizácia Klarstein Windspiel 76 W pilot 8 rýchlosť

156,79 € /kus cena bez daně

Status
Nabídka není aktivní
Minimální odběr
1 kusov
Dostupné množství
bez omezení
Stát
Poľsko
Skupina zboží
Nový  
Značky
Klarstein
SKU:
4060656225055
EAN:
4060656225055
Poslední aktualizace
pred 3 týždňami

Aktuální nabídky v teto kategorii
Popis nabídky


Windspiel, klimatizácia, 76 W, časovač, diaľkové ovládanie, biela
Pripravené na leto: klimatizácia Windspiel od spoločnosti Klarstein prináša čerstvý vánok do horúcich bytov a kancelárií.
Klimatizácia Klarstein Windspiel s výkonom 76 wattov, 8 rýchlosťami vzduchu a tromi režimami (štandardný, prírodný a nočný) zaisťuje vyváženú telesnú teplotu. Voliteľne aktivovaná automatická oscilácia je zodpovedná za cielené rozloženie prúdu vzduchu, čo zaručuje rovnomerný oscilačný pohyb nahor/nadol a doľava/doprava.
Vzduch je chladený vodou v naplniteľnej 8-litrovej odnímateľnej nádrži a funkcia chladenia sa aktivuje stlačením symbolu snehovej vločky na dotykovom ovládacom paneli. Okolitý vzduch sa ochladzuje odparovaním vody: klimatizácia Klarstein Windspiel nasáva teplý vzduch zo zadnej strany a nasmeruje ho cez výparník. Voda odoberá teplo zo vzduchu a odtokový prúd vzduchu sa ochladzuje. To zaisťuje dôkladné osvieženie tela akýmkoľvek typom aktivity. Zároveň sa zvyšuje vlhkosť vzduchu, vďaka čomu je zariadenie ideálne pre suché miestnosti. Chladiaci efekt je možné ďalej zvýšiť použitím kociek ľadu alebo chladiacich kaziet.
Vďaka funkcii oneskoreného vypnutia je možné Klarstein Windspiel automaticky vypnúť až na 12 hodín v hodinových krokoch. 4 kolieska s 2 brzdami tiež zaručujú maximálnu mobilitu a odnímateľný a ľahko čistiteľný filter zaisťuje čistý a bezprašný vzduch. Diaľkové ovládanie s rozsiahlym nastavením zaručuje pohodlné ovládanie zariadenia na diaľku.
Cielený chlad: vďaka svojej vysokej účinnosti a mnohým funkciám presvedčí klimatizácia Windspiel od spoločnosti Klarstein celú linku.

Základné informácie:Kategorizácia produktov podľa obrázka s porovnaním výkonu: Chladič vzduchuExtrémne výkonný: 76 W s prúdením vzduchu 650 m³/h3 v 1 účinnosť: ventilátor, klimatizácia a zvlhčovač v jednomNeuveriteľná chladnosť: vďaka 3 režimom a 8 rýchlostiam vzduchuČerstvý vzduch v každom rohu: voliteľne aktivovaný, automatická oscilácia hore/dole a doľava/dopravaIntuitívne ovládanie:       vďaka dotykovému ovládaciemu panelu, praktickému diaľkovému ovládaniu a funkcii oneskoreného vypnutia

Vlastnosti:Výkon: 76 W8 rýchlosť vzduchu3 režimy vzduchu: štandardné/prirodzené/nočnéNatural: zvyšujúca sa a klesajúca rýchlosť vzduchuNočný režim: ako prirodzený režim, s postupným spomaľovaním až do vypnutiaVoliteľne aktivovaná, automatická osciláciaFunkcia oneskoreného vypnutia: až 12 hodínKapacita nádrže na vodu: 8 lPrietok vzduchu: 650 m³/hMax. Hladina hluku: 63 dBPilot diaľkové ovládanie napájanie: 220–240 V~ 50/60 Hz

Rozsah dodávky:1 × klimatizácia1 × diaľkové ovládanieNávod na obsluhuRozmery:Rozmery: cca 26,5 × 74 × 32,5 cm (šírka × výška × hĺbka) Dĺžka napájacieho kábla: cca 180 cmHmotnosť: cca 7,5 kg



NEWSLETTER zdarma

Každý den informace o nových výrobcích a novinkách v servise Merkandi.