FLASH SALEFLASH SALE
-20%
REGISTRÁCIA a OBNOVA na 1 rok
akcie nie je možné kombinovať
24 Počet zostávajúcich zliav

Nejlepší stockové nabídky akcií ze 150 zemí

Viac ako 100 000 spokojných používateľov

Nabídky levnější až 90% výchozí ceny

Přímý kontakt na prodejce a velkoobchody

Popis nabídky


KLIMATIZÁCIA 3v1 ADLERWiol-funkcia klimatizácie s vysokou účinnosťou s funkciou ionizácie vzduchu. Toto zariadenie je ideálne, ak ste unavení z vysokých teplôt v lete alebo vás obťažuje suchý vzduch v byte.

VÝHODY KLIMATIZÁCIE:3V1 - CHLADENIE, ČISTENIE, ZVLHČOVANIE DOTYKOVÝ PANELREŽIMREŽIMY STEROWANIA3 VENTILÁTORA - NORMÁLNA, PRIRODZENÁ, FUNKCIA NIGHTCOOL - ZNIŽUJE TEPLOTU SPUSTENÍM PRIETOKU VZDUCHU VODNÉHO ČERPADLA 220m3/H60°HORIZONTÁLNA OSCILAČNÁ FUNKCIA 0.5-7.5H2 NÁDOBY NA VODU NA ZMRAZENIE PRED POUŽITÍMNAPLŇTE INDICATOR4 KOLESÁ A POHODLNÚ RUKOVÄŤ PRE PRZENOSZENIA6-LITROVÚ NÁDRŽ NA VODU S PRÍVODOM ODTOKOVEJ VODY 500ML / HZabezpečenie lepších podmienok pre My a naša pokožka a vlasy by mali mať záujem o klimatizáciu 3v1

~ POHODLIE A MULTITASKING IDÚ RUKA V RUKE! Vďaka vysokej účinnosti a kombinácii funkcií chladenia, zvlhčovania a čistenia vzduchu sa odlišuje od podobných produktov na trhu! OSVETLENÝ OVLÁDACÍ PANELVSTAVANÁ 6-LITROVÁ NÁDRŽ NA VODU, POMOCOU KTOREJ MÔŽE CHLADIŤ VZDUCH CELÉ HODINYZVLHČOVACIA FUNKCIA UMOŽŇUJE ZVÝŠIŤ VLHKOSŤ VZDUCHU V SUCHÝCH DŇOCH3 REŽIMY VÁM UMOŽŇUJÚ PRISPÔSOBIŤ STUPEŇ PREVÁDZKY VAŠIM POTREBÁMPoto nemusíme používať všetky funkcie súčasne, ale iba nastavovať parametre, ktoré momentálne potrebujeme.

~ VŠETKO, ČO POTREBUJETE! Zariadenie je vybavené pohodlnou rukoväťou na prenášanie a 4 transportnými kolesami. INTUITÍVNY OVLÁDACÍ PANEL UĽAHČUJE VÝBER SPRÁVNEHO PREVÁDZKOVÉHO REŽIMTLAČIDLO CHLADENIE UMOŽŇUJE ZNÍŽIŤ TEPLOTU ODPADOVÉHO VZDUCHU AKTIVÁCIOU ČASOVAČA VODNÉHO ČERPADLA, VĎAKA KTORÉMU MÔŽETE NAPROGRAMOVAŤ, AKO DLHO BUDE ZARIADENIE PRACOVAŤ, KÝM SA SAMO VYPNEDIAĽKOVÉ OVLÁDANIE PRE JEDNODUCHÉ DIAĽKOVÉ OVLÁDANIEFUNT HORIZONTÁLNA OSCILÁCIA ZNAMENÁ, ŽE VZDUCH JE DISTRIBUOVANÝ VO VLNÁCH NAMIESTO TOHO, ABY SA SÚSTREDIL NA JEDEN BOD.

NAJDÔLEŽITEJŠIE PARAMETRE: NAPÄTIE - 220-240V ~50HzVÝROBCA - ADLERMOC - 65WMOC MAX - 350WFN RIADIACI NAPÁJACÍ ZDROJ - 1 x CR2025 3V ZAHRNUTÝHLUČNOSŤ - 53dBROZMERY PRODUKTU (S KOLIESKAMI) - 30,0 X 27,0 X 74,0CMVÝROBOK zabalený v originálnom obale má návod v poľštine a mnoho ďalších.



NEWSLETTER zdarma

Každý den informace o nových výrobcích a novinkách v servise Merkandi.