FLASH SALEFLASH SALE
-20%
REGISTRÁCIA a OBNOVA na 1 rok
akcie nie je možné kombinovať
25 Počet zostávajúcich zliav

Nejlepší stockové nabídky akcií ze 150 zemí

Viac ako 100 000 spokojných používateľov

Nabídky levnější až 90% výchozí ceny

Přímý kontakt na prodejce a velkoobchody

Popis nabídky

Kérastase Densifique Bain Densité Shampoo 250ml je sofistikované a revitalizujúce riešenie starostlivosti o vlasy, starostlivo vytvorené tak, aby riešilo špecifické potreby jednotlivcov s jemnými alebo rednúcimi vlasmi. Tento šampón je súčasťou renomovaného radu Densifique by Kérastase, známeho pre svoj záväzok poskytovať účinné riešenia pre problémy s hustotou a objemom vlasov.

Tento šampón obohatený o pokročilé technológie a vysoko účinné zložky je navrhnutý tak, aby jemne čistil a vyživoval vlasy a podporoval plnší a hustejší vzhľad. Vzorec pracuje na posilnení každého prameňa zvnútra, pomáha zlepšovať odolnosť a bojovať proti známkam rednutia.

Šampón Bain Densité sa môže pochváliť luxusnou textúrou, ktorá sa bez námahy napení a vytvára rozmaznávajúci zážitok pri každom praní. Jeho starostlivo vybrané zložky prispievajú k celkovému zdraviu a vitalite vlasov, zanechávajú ich jemnejšie, hladšie a lepšie zvládnuteľné.

Tento šampón je nielen účinný pri podpore hustoty vlasov, ale tiež dodáva zmyslové potešenie svojou príjemnou vôňou, ktorá pretrváva na vlasoch a poskytuje dotyk pôžitku pre vašu každodennú rutinu starostlivosti o vlasy. Veľkosť 250 ml zaručuje dlhotrvajúce používanie, čo vám umožní začleniť tento transformačný produkt do vášho pravidelného režimu starostlivosti o vlasy.

Stručne povedané, Kérastase Densifique Bain Densité Shampoo 250ml je prémiové riešenie starostlivosti o vlasy, ktoré kombinuje vedecké inovácie s nádychom luxusu. Či už chcete bojovať proti rednutiu vlasov alebo jednoducho zlepšiť celkové zdravie a vzhľad vašich vlasov, tento šampón je sofistikovanou voľbou, ktorá prináša pôsobivé výsledky a zaisťuje, že vaše vlasy vyzerajú a cítia sa čo najlepšie.



NEWSLETTER zdarma

Každý den informace o nových výrobcích a novinkách v servise Merkandi.