FLASH SALEFLASH SALE
-20%
REGISTRÁCIA a OBNOVA na 1 rok
akcie nie je možné kombinovať
24 Počet zostávajúcich zliav

Nejlepší stockové nabídky akcií ze 150 zemí

Viac ako 100 000 spokojných používateľov

Nabídky levnější až 90% výchozí ceny

Přímý kontakt na prodejce a velkoobchody

Kancelárska opierka nôh Základňa nôh Nastaviteľná pohodlná pevná základňa nôh

15,99 € /kus cena bez daně
Objednávám

Minimální odběr
1 kusov
Dostupné množství
bez omezení
Stát
Poľsko
Skupina zboží
Nový  
SKU:
72400
EAN:
5905601815778

Pošlete zprávu Zavolejte

Kancelárska opierka nôh Základňa nôh Nastaviteľná pohodlná pevná základňa nôh - popis

Nastaviteľná kancelárska opierka na nohy Popis produktu + zvýraznenie

Kľúčové vlastnosti: Typ produktu: Opierka na nohy/nastaviteľný stojan Materiál: oceľ, plast Farba: Čierna Rozmery: 38 cm x 30 cm x 13,5 cm (dĺžka/šírka/výška) Úžitková záťaž: 20kg Uhol sklonu: +20°~-20° Hmotnosť: 2225g Nastavenie sklonu: v reálnom čase Ergonomický dizajn Pozitívny vplyv na zdravie a pohodlie Znížte únavu a napätie v nohách a chrbtici Obsah sady: 1x opierka nôh
Podpora pre vaše zdravie Pohodlná a ergonomická opierka nôh je vyrobená hlavne z ocele. Konštrukcia tejto základne obsahuje štyri gumové nožičky, ktoré majú stabilizačnú funkciu a zabraňujú náhodnému pohybu. Pre koho bude opierka nôh ideálnym riešením? Pracovníci pri stole: Pre tých, ktorí trávia dlhé hodiny pred počítačom, vám opierka nôh môže pomôcť udržať pohodlnú polohu sedenia znížením napätia v nohách. Kancelárski pracovníci: Ľudia, ktorí pracujú v kanceláriách a sú vystavení dlhodobému sedeniu, môžu využívať ergonomické riešenia, ako je táto opierka nôh, na zlepšenie pohodlia a zdravia. Ľudia s problémami s chrbtom: Pre tých, ktorí zápasia s problémami s chrbtom, môže správne zarovnanie nôh a nôh prospieť držaniu tela a pohodliu. Zdraví ľudia: Aktívni ľudia, ktorí sa chcú starať o svoje zdravie, môžu tiež ťažiť z ergonomických funkcií, ako je opierka nôh, aby sa minimalizovalo napätie a nepohodlie.
Pohodlie a ergonómia Opierka nôh je nielen praktická, ale aj dôležité ergonomické riešenie, ktoré má pozitívny vplyv na každodenné pohodlie. Jeho použitie prispieva k zlepšeniu držania tela, ktoré je rozhodujúce pre udržanie zdravia chrbtice. Vďaka správnemu umiestneniu chodidiel pomáha opierka nôh minimalizovať napätie v chrbtici a znižovať namáhanie dolnej časti chrbta. Znižuje únavu nôh, ale tiež minimalizuje napätie v tejto časti tela. Vďaka schopnosti umiestniť chodidlá do pohodlnej polohy pomáha opierka nôh rovnomerne rozložiť váhu a eliminuje nadmerné namáhanie špecifických oblastí nôh. To je obzvlášť dôležité pre ľudí, ktorí pociťujú svalové napätie alebo nepohodlie spojené s dlhodobým sedením alebo státím.
Stabilita: Opierka nôh má v základni 4 gumené nožičky, ktoré účinne zabraňujú náhodnému posunu, čo umožňuje používateľovi sústrediť sa na danú úlohu bez toho, aby musel neustále upravovať polohu chodidiel.
Plne nastaviteľný sklon Ďalšou výhodou tejto opierky nôh je jej nastaviteľná konštrukcia, ktorá umožňuje nastaviť uhol sklonu od +20° do -20°. To znamená, že užívateľ môže individuálne nastaviť sklon základne podľa svojich vlastných preferencií a ergonomických potrieb. Funkcia nastaviteľného uhla sklonu zvyšuje flexibilitu pri používaní opierky nôh a umožňuje jej prispôsobenie rôznym polohám sedenia. U niektorých ľudí mierny sklon chodidiel prispieva k ešte väčšiemu pohodliu a znižuje napätie v oblasti chrbtice a nôh. Okrem toho schopnosť nastaviť uhol sklonu znamená, že opierka nôh môže byť prispôsobená meniacim sa podmienkam a preferenciám používateľa počas práce.
Rozmery, hmotnosť a maximálne zaťaženie Opierka nôh predstavuje praktické rozmery a vlastnosti, ktoré stojí za zváženie pri výbere ergonomického vybavenia. Tu sú podrobnosti o rozmeroch a parametroch tejto základne: Rozmery podstavca: 38 cm x 30 cm x 13,5 cm (dĺžka/šírka/výška) Hmotnosť základne: 2225 g Maximálna nosnosť: 20 kg Tieto presné rozmery a parametre vám umožňujú efektívne prispôsobiť opierku nôh rôznym pracovným priestorom. Okrem toho maximálna nosnosť 20 kg naznačuje pevnú konštrukciu, čo je dôležité v súvislosti so zaistením bezpečnosti a trvanlivosti počas používania.
Vychutnajte si extra upokojujúci zážitok s tromi masážnymi pásmi, ktoré jemne stimulujú akupunktúrne body na chodidlách. Táto jemná masáž poskytuje nielen okamžitú úľavu, ale tiež pomáha zlepšovať krvný obeh v oblasti nôh. Je to ako minimasáž, ktorá vás sprevádza po celý deň a stará sa o pohodlie vašich nôh.
GALÉRIA PRODUKTOV _________________________________
často kladené otázky Aké materiály boli použité pri výrobe tejto základne nôh?
Podstavec nôh je vyrobený z kombinácie ocele a plastu, čo zaisťuje pevnú konštrukciu a trvanlivosť.
Aké sú rozmery tejto základne chodidla?
Rozmery základne sú 38 cm dlhé, 30 cm široké a 13,5 cm vysoké, čo z neho robí praktické a ľahko prispôsobiteľné zariadenie.
Aká je maximálna nosnosť tejto základne chodidla?
Maximálna nosnosť je 20 kg, čo dokazuje robustnú konštrukciu a umožňuje bezpečné používanie


Způsoby platby

  • Prevod
  • Hotovosť
  • Online platby
  • PayPal
  • VISA
  • MasterCard

Způsob dopravy

  • Vnútroštátna zásielka
  • Zahraničná zásielka

Další nabídky velkoobchodníka

Další nabídky v teto kategorii

NEWSLETTER zdarma

Každý den informace o nových výrobcích a novinkách v servise Merkandi.