FLASH SALEFLASH SALE
-20%
REGISTRÁCIA a OBNOVA na 1 rok
akcie nie je možné kombinovať
24 Počet zostávajúcich zliav

Nejlepší stockové nabídky akcií ze 150 zemí

Viac ako 100 000 spokojných používateľov

Nabídky levnější až 90% výchozí ceny

Přímý kontakt na prodejce a velkoobchody

Popis nabídky

Radi sa na cestách cítite sebaisto a navigáciu používate vždy? Potrebujete teda osvedčený a spoľahlivý držiak na auto. Model Joyroom JR-OK3 môže byť ideálnym riešením. Bol vyrobený z najlepších materiálov na trhu, čo zaručuje jeho trvanlivosť a premieta sa do stabilnej údržby telefónu. Okrem toho poskytuje možnosť otáčania o 210 ° - takže si môžete nastaviť ideálny uhol sklonu pre seba a zabezpečiť viditeľnosť trasy. Samotná rukoväť má tiež veľmi jednoduchý, klasický vzhľad, vďaka čomu je vhodná pre väčšinu interiérov automobilov.
Špecifikácia:

Značka: Joyroom
Typ: Držiak do auta
Typ: Svorka
Schopnosť otáčania: 210 °
Materiál: ABS + silikón
Účel: Mobilné telefóny s veľkosťou od 4 do 6,7 palca
Čistá hmotnosť: 176,5 g

Sada obsahuje:

1x Držiak do auta

Najdôležitejšie vlastnosti:

Vysoká odolnosť
Silná údržba telefónu
Protišmyková podložka v mieste, kde je telefón
Extrémne jednoduché použitie
Rýchla montáž
Vhodné pre rôzne modely telefónov
Štýlový vzhľad
Nastavenie uhla sklonu
Kompaktné rozmery a nízka hmotnosť

Výnimočná odolnosť a zaručená bezpečnosť
Rukoväť je vyrobená z najlepších materiálov na trhu, vďaka čomu je vhodná do všetkých podmienok. Je odolný voči mechanickému poškodeniu aj poveternostným podmienkam. Môžete ho ľahko použiť v lete aj v zime. Držiak zaručuje pevné držanie telefónu. Jeho veľkou výhodou je aj schopnosť zmestiť sa do väčšiny modelov smartfónov dostupných na trhu.
Funkcia otáčania o 210 °
Rukoväť je možné nastaviť na ľubovoľný uhol sklonu. O to sa stará inovatívna funkcia otáčania o 210°. Môžete si ho teda prispôsobiť svojim potrebám, ktoré často závisia od počasia a slnečného žiarenia. Dosť. že držíte rukoväť a nasmerujete ju správnym smerom, aby ste dosiahli požadované zarovnanie.
Jednoduchá obsluha a rýchla montáž
Extrémne rýchla montáž znamená, že trvá len niekoľko okamihov, kým budete môcť ísť na prehliadku s novým prístrojom. Rukoväť je model svorky. To znamená, že po vložení telefónu budete musieť ručne dotiahnuť bočné ramená. Rovnako jednoduché je však aj uvoľnenie smartfónu. Ak chcete otvoriť rukoväť, stlačte tlačidlo na bočnej strane krytu.



NEWSLETTER zdarma

Každý den informace o nových výrobcích a novinkách v servise Merkandi.