WELCOME SUMMER
-35%
REGISTRÁCIA a OBNOVA na 1 rok
akcie nie je možné kombinovať

Nejlepší stockové nabídky akcií ze 150 zemí

Viac ako 100 000 spokojných používateľov

Nabídky levnější až 90% výchozí ceny

Přímý kontakt na prodejce a velkoobchody

Popis nabídky

Objavte prémiovú kvalitu kastrólovej misky Klausberg KB-7124, vyrobenej z vysoko kvalitnej nehrdzavejúcej ocele pre výnimočnú odolnosť.

Vďaka tepelnému dnu navrhnutému pre efektívne vedenie tepla sa tento kastról rýchlo zahrieva a udržuje teplotu, čím zaisťuje, že vaše jedlo zostane teplé.

Je navrhnutý pre všestrannosť a je vhodný pre rôzne zdroje tepla vrátane elektrických, plynových, sklenených, keramických, halogénových a indukčných varných dosiek.

Kastról podporuje zdravé spôsoby varenia, umožňuje prípravu jedál s minimom vody a menším množstvom tuku, zachováva vitamíny, minerály a chuť - ideálne pre diétne menu, pretože vyžaduje menej soli.

Tento kuchynský riad vybavený praktickým odlievacím okrajom, ktorý zabraňuje kvapkaniu a nezahrievaniu rukovätí, spája funkčnosť s eleganciou.

Hladký dizajn sa ľahko udržiava, zabraňuje zvyškom jedla a tuku v rohoch a čistenie je jednoduché, či už ručne alebo v umývačke riadu. S objemom 3,5 litra a priemerom 20 cm je tento kastról nevyhnutnosťou pre každú kuchyňu.



NEWSLETTER zdarma

Každý den informace o nových výrobcích a novinkách v servise Merkandi.