FLASH SALEFLASH SALE
-20%
REGISTRÁCIA a OBNOVA na 1 rok
akcie nie je možné kombinovať
24 Počet zostávajúcich zliav

Nejlepší stockové nabídky akcií ze 150 zemí

Viac ako 100 000 spokojných používateľov

Nabídky levnější až 90% výchozí ceny

Přímý kontakt na prodejce a velkoobchody

Izolovaná fľaša na vodu z nehrdzavejúcej ocele so slamkou, 16 oz

13,47 € /kus cena bez daně
Bude predmetom rokovaní

Status
Nabídka není aktivní
Minimální odběr
1 kusov
Dostupné množství
14 kusov
Stát
Austrália
Skupina zboží
Nový  
Značky
Tu
Dodací lhůta
6 dny
SKU:
TBK0006
Poslední aktualizace
pred 9 mesiacov

Aktuální nabídky v teto kategorii
Popis nabídky

VLASTNOSTI
>Znacka: The Brandster
>Farba: svetlofialová, svetlomodrá, svetlošedá, čierna a ružová
>Spoľahlivé veko odolné proti rozliatiu
> Ľahko sa zmestí do držiakov pohárov v aute
>Dvojstenná konštrukcia dodáva vynikajúcu izoláciu
> Široký otvor a tenký dizajn tela
> Najštýlovejšia nádoba na nápoje
>Funkčný otvor na slamku na ľahké pitie na cestách

TECHNICKÉ ÚDAJE
>Materiál: nehrdzavejúca oceľ
> Kapacita: 16 oz (480 ml), 25 oz (750 ml)
>Uchovávajte horúce/chladné 8-10 hodín

BALENIE OBSAHUJE
1x pohár z nehrdzavejúcej ocele odolný proti rozliatiu

O PRODUKTE
Izolovaný pohár Brandster je nerezový vákuovo izolovaný pohár s konštrukciou s dvojitou stenou, ktorá poskytuje izoláciu pre teplé a studené nápoje. Tento pohár má viečko, ktoré sa uzamkne na mieste, čím sa zabráni rozliatiu. Má tiež dizajn odolný voči striekajúcej vode, ktorý zabraňuje úniku z akéhokoľvek uhla. Izolovaný pohár Brandster môže používať každý, kto potrebuje dlhodobo piť studené tekutiny. Patria sem športovci, ľudia, ktorí v lete pracujú vonku a ľudia, ktorí celoročne pracujú v horúcom prostredí. Tu je niekoľko tipov, ktoré vám môžu pomôcť rozhodnúť sa pre úžasný pohár.

> Izolovaný pohárik Brandster je jedným z najodolnejších pohárov z nehrdzavejúcej ocele. Jeho dvojstenná konštrukcia dodáva vynikajúcu izoláciu, ktorá udrží vaše nápoje studené po dlhé hodiny. V balení dostanete pohárik a nerez slamku.
>Pri nehrdzavejúcej oceli, ktorá nie je priehľadná, a preto ťažšie prenikajú teplotné lúče, trvá oveľa dlhšie, kým sa nápoje zohrejú alebo vychladnú. Okrem toho je veľa fliaš na vodu z nehrdzavejúcej ocele izolovaných s jediným cieľom udržať nápoje studené až 24 hodín.
> Izolovaný pohár Brandster je skvelý produkt na použitie v kancelárii alebo na cestách. Je atraktívny a praktický svojím elegantným dizajnom. Tento izolovaný pohár je všestranný, takže ho možno použiť ako na tekutiny pri izbovej teplote, tak aj na horúce nápoje. Dodáva sa aj s držiakom na slamku a širokým hrdlom, ktoré uľahčuje pitie.
>Tento produkt je vyrobený so zámerom dosiahnuť všestrannosť, aby vyhovoval všetkým potrebám. Ich sortiment je odolný a odolá rôznym poveternostným podmienkam. Vákuovo izolované, bez BPA a nepriepustné sú niektoré z vlastností ich produktov, vďaka ktorým skutočne stoja za vynaložené peniaze.
>Izolovaný pohár Brandster je vynikajúcim príkladom štýlovej nádoby na nápoje. Je ideálny pre každého, kto potrebuje zostať hydratovaný počas leta alebo zimy, vďaka svojmu nerezovému dizajnu a vákuovému viečku, ktoré udrží váš nápoj studený celé hodiny. Okrem toho sa tento produkt ľahko používa, takže ho môžete použiť čo najskôr po prijatí objednávky.

POZNÁMKA: Táto položka bude odoslaná z Austrálie expresnou doručovacou službou v celej Austrálii. **Počas bežnej prevádzky logistických/kuriérskych služieb (okrem akéhokoľvek prerušenia alebo preťaženia) je dodacia lehota približne 3-6 pracovných dní pre adresy vo veľkých mestách, obciach a mestských sídlach. V prípade vidieckych adries môže dôjsť k ďalšiemu oneskoreniu niekoľkých pracovných dní.



NEWSLETTER zdarma

Každý den informace o nových výrobcích a novinkách v servise Merkandi.