FLASH SALEFLASH SALE
-20%
REGISTRÁCIA a OBNOVA na 1 rok
akcie nie je možné kombinovať
24 Počet zostávajúcich zliav

Nejlepší stockové nabídky akcií ze 150 zemí

Viac ako 100 000 spokojných používateľov

Nabídky levnější až 90% výchozí ceny

Přímý kontakt na prodejce a velkoobchody

Inteligentný náramok Willful K6 pre deti

7,56 € /kus cena bez daně

Status
Nabídka není aktivní
Minimální odběr
10 kusov
Dostupné množství
bez omezení
Stát
Maďarsko
Skupina zboží
Nový  
SKU:
holm6951
EAN:
=VLOOKUP(A720,Munka1!D:E,2,FALSE)
Poslední aktualizace
pred 4 dňami

Aktuální nabídky v teto kategorii
Popis nabídky


Tento fitness tracker je špeciálne navrhnutý pre deti staršie ako 5 rokov. Môže povzbudiť deti, aby si vytvorili dobré športové návyky a stali sa zdravšími. Detské fitness hodinky majú mnoho praktických funkcií, ktoré uspokoja každodenné potreby detí. Bude to najlepší zdravotný spoločník a skvelý darček pre deti.

Celodenné sledovanie aktivity: 24-hodinový sledovač aktivity automaticky počíta kroky, vzdialenosti a spálené kalórie detí. Podporuje 14 režimov činnosti.

Široká kompatibilita: kompatibilná so smartfónmi so systémom iOS 9.0 alebo novším a Android 6.0 alebo novšími (nie je kompatibilné s počítačmi, iPadmi alebo tabletmi).

Monitor zdravia: Automaticky sledujte dennú srdcovú frekvenciu svojich detí v reálnom čase a prezerajte si graf srdcového tepu svojich detí v aplikácii. Môžete tiež nastaviť budík srdcového tepu. Keď srdcová frekvencia prekročí hornú hranicu, pripomína deťom vibrácie.

Sledovanie spánku: Automaticky sledujte spánok detí a zobrazujte údaje o spánku v aplikácii, aby ste lepšie pochopili stav spánku vašich detí a vytvorili zdravšie rozvrhy.

Vodotesný dizajn IP68: Vďaka vodeodolnosti IP68 si deti môžu užiť plávanie a ďalšie vodné športy.

Viac ciferníkov: Existuje niekoľko rôznych ciferníkov, z ktorých si môžete vybrať, všetky sú veľmi roztomilé a výrazné, určené pre deti a deti si môžu vybrať svoj obľúbený ciferník.

Tichý budík: Nastavte až 10 budíkov pre vaše deti, aby im pripomenuli, aby vstali, pili vodu, užívali lieky a ďalšie bez toho, aby zmeškali dôležité veci. Tichý vibračný alarm môže zabrániť ostatným, aby vás rušili.

Stopky: Kým vaše deti trénujú alebo študujú, môžete na hodinkách zapnúť funkciu stopiek. Tento nástroj môže pomôcť deťom sledovať a optimalizovať ich tréningový vplyv.

Diaľkové ovládanie fotoaparátu: Môžete priamo ovládať svoj mobilný telefón a fotografovať, aby ste si vy a vaše deti mohli vychutnať šťastný čas a zachytiť tieto krásne chvíle.

Inteligentné upozornenie: Je veľmi pohodlné, aby ste si mohli prečítať upozornenie na mobilný telefón priamo z hodiniek.

Super výdrž batérie: Vydrží až 7 dní po úplnom nabití.

Pohodlné nabíjanie: Použite vstavaný spôsob nabíjania USB, stačí odpojiť remienok a hodinky a zapojiť čipový koniec hodiniek do ľubovoľného portu USB na nabíjanie bez akýchkoľvek ďalších nabíjacích káblov.

Vymeniteľné popruhy: Štyri nastaviteľné popruhy v rôznych farbách, mäkké a pohodlné, sa zmestia na zápästia 5-7,3 palca.

Hlavné charakteristiky

Monitor srdcového tepu
Monitor spánku
Krokomer
Stopky
Tichý alarm
Výpočet kalórií
Diaľkové ovládanie fotoaparátu
Hovor / SMS / Pripomenutie správy

Špecifikácie

Hmotnosť zmontovaného výrobku
0,17 libier

Farba
Žlto-svetlomodrá

Sériové číslo
WF-K6-YL-WM1

Výrobca
Úmyselný

Rozmery zmontovaného výrobku (D x Š x V)
5,50 x 3,15 x 1,18 palca



NEWSLETTER zdarma

Každý den informace o nových výrobcích a novinkách v servise Merkandi.