FLASH SALEFLASH SALE
-20%
REGISTRÁCIA a OBNOVA na 1 rok
akcie nie je možné kombinovať
23 Počet zostávajúcich zliav

Nejlepší stockové nabídky akcií ze 150 zemí

Viac ako 100 000 spokojných používateľov

Nabídky levnější až 90% výchozí ceny

Přímý kontakt na prodejce a velkoobchody

Inteligentný náramok M5 modrý

5,03 € /kus cena bez daně

Status
Nabídka není aktivní
Minimální odběr
10 kusov
Dostupné množství
136 kusov
Stát
Maďarsko
Skupina zboží
Nový  
SKU:
holm1373
EAN:
=VLOOKUP(A251,Munka1!D:E,2,FALSE)
Poslední aktualizace
pred 4 dňami

Aktuální nabídky v teto kategorii
Popis nabídky

Inteligentný náramok FITLIFE M5 na meranie srdcového tepu, krvného tlaku a hladiny kyslíka v krvi s farebným OLED displejom

Sledovač aktivity FitLife M5 s inteligentným náramkom s vymeniteľným remienkom, snímačom monitorovania srdcového tepu, krvného tlaku a kyslíka v krvi, ktorý nielen zobrazuje, ale aj prijíma prichádzajúce hovory, je možné použiť ako hands-free zariadenie, keď nemáte voľnú ruku na držanie telefónu. Zobrazuje tiež početné upozornenia, monitoruje kvalitu spánku, meria a ukladá údaje o aktivite, pričom si zachováva svoj tenký dizajn náramku.

FitLife M5 je kompaktný unisex náramok s výdržou batérie 3-5 dní na jedno nabitie. Môžete ho spárovať s telefónom s priloženou aplikáciou, takže môžete telefonovať, zobrazovať prichádzajúce správy, upozornenia, nastaviť budíky a aktivovať mnoho užitočných funkcií.

Podniknuté kroky, vzdialenosť a spálené kalórie: vďaka zabudovanému senzoru G zariadenie s vysokou presnosťou počíta kroky a metre vykonané v ten deň a na základe vyššie uvedeného vypočítava počet použitých kalórií.
Kardiovaskulárne merania: prístroj poskytuje komplexný obraz o výsledkoch merania srdcovej frekvencie, krvného tlaku a kyslíka v krvi súčasne. Meranie trvá asi 17 sekúnd, jeho presnosť do značnej miery závisí od podmienok merania: rovnako ako u zdravotníckej pomôcky je dôležité udržiavať rameno v pokoji a na úrovni srdca a stojí za to otočiť zariadenie na vnútornú polovicu zápästia.

Meranie kvality spánku: zariadenie monitoruje skutočné množstvo spánku, ktoré je dokončené asi hodinu po prebudení a je možné ho vidieť z displeja.
Funkcia multisport: z troch športových profilov v náramku (beh, skákanie cez švihadlo, sedenie), berúc do úvahy jeho špeciálnu formu pohybu, je možné sledovať účinnosť tréningu na základe spálených kalórií. Z aplikácie je možné spustiť ďalšie dva športy (chôdza, jazda na bicykli), ale v týchto prípadoch musí telefón zostať v dosahu náramku.
Správy / upozornenia: vibruje hovory, SMS, Facebook, Twitter, Instagram, WeChat, QQ, Line, Whatsapp upozornenia a zobrazuje informácie o volajúcom a 15 znakov upozornení, keď je aktívne pripojenie Bluetooth.

Ďalšie funkcie: zmena domovskej obrazovky (1 digitálna, 1 analógová), nájdenie telefónu, diaľkové ovládanie fotoaparátu, alarm, pripomenutie aktivity, tichý režim.
FitPro: Rovnako ako väčšina inteligentných zariadení, aj toto zariadenie dosahuje svoj plný potenciál prostredníctvom aplikácie, ktorú si môžete stiahnuť do svojho smartfónu. Biometrické údaje, ktoré je možné zadať, spresňujú výsledky meraní, ktoré je možné zobraziť aj spätne. V aplikácii môžete nastaviť časy budíka, spustiť napríklad funkciu Nájsť moje zariadenie alebo ovládať vzdialenú kameru. Prihláška je v angličtine.
Balíček zahŕňa:

1 x inteligentný náramok FitLife M5
1 x špeciálna nabíjačka
1 x návod na použitie



NEWSLETTER zdarma

Každý den informace o nových výrobcích a novinkách v servise Merkandi.