MAY SALE
-30%
REGISTRÁCIA a OBNOVA na 1 rok
akcie nie je možné kombinovať

Nejlepší stockové nabídky akcií ze 150 zemí

Viac ako 100 000 spokojných používateľov

Nabídky levnější až 90% výchozí ceny

Přímý kontakt na prodejce a velkoobchody

Popis nabídky

SP6 z inteligentnej Wi-Fi zástrčky. Môžete si vytvoriť plán, kedy má doplnok zapnúť alebo vypnúť dané zariadenie jedným kliknutím. SP6 spolupracuje priamo s Amazon Alexa a Google Assistant, vďaka čomu umožňuje hlasovú správu zariadení. Beli SP6 funguje v zabezpečených 2,4 GHz sieťach bez potreby ďalšieho rozbočovača.

Spravujte svoj inteligentný dom odkiaľkoľvek a kedykoľvek

Či už odpočívate na gauči alebo dovolenkujete v Karibiku, aplikácia vám poskytuje plný prístup k vašej domácej sieti, takže môžete svoj domov spravovať priamo z mobilného telefónu.

Jednoduchá a efektívna správa vášho inteligentného domu
Zostaňte pod kontrolou vytvorením plánu napájania. Či už zhasnete svetlo na verande za úsvitu alebo zas zapnete svetlo na verande za súmraku, určujete pravidlá.

Viac ako len zástrčka
Jednoduchý a moderný vzhľad plný technológií. Bez ohľadu na to, kde ho použijete, vyzerá ako umelecké dielo.

Vylepšená aktivácia hlasom
Každá inteligentná zásuvka je kompatibilná s Amazon Alexa a Google Assistant, takže svoje elektronické zariadenia môžete spravovať odkiaľkoľvek, kde sú Alexa a Google na dosah.

Nepracujte príliš dlho, chráňte zariadenia
Funkcia časovača umožňuje vypnúť zariadenie v nastavenom čase, čím sa znížia riziká spôsobené dlhodobou prevádzkou zariadení, ako sú ohrievače alebo nabíjačky.

je niekto doma?
Odchádzate z domu na dlhší čas? Stačí nastaviť zástrčku do režimu „Preč“ a náhodne sa aktivuje a deaktivuje pripojené osvetľovacie zariadenie, čím vznikne dojem, že je niekto doma.

Úspora energie = ušetrené peniaze
SP6 vám umožňuje slobodne a jednoducho ovládať domáce spotrebiče za účelom efektívneho a efektívneho zníženia dlhodobej spotreby energie, aby ste sa zároveň mohli starať o našu planétu a stav svojich peňaženiek!



NEWSLETTER zdarma

Každý den informace o nových výrobcích a novinkách v servise Merkandi.