FLASH SALEFLASH SALE
-20%
REGISTRÁCIA a OBNOVA na 1 rok
akcie nie je možné kombinovať
12 Počet zostávajúcich zliav

Nejlepší stockové nabídky akcií ze 150 zemí

Viac ako 100 000 spokojných používateľov

Nabídky levnější až 90% výchozí ceny

Přímý kontakt na prodejce a velkoobchody

Inteligentná kúpeľňová váha vrátane Bluetooth 4.0 so zodpovedajúcou aplikáciou BalanceLine

6,00 € /kus cena bez daně

Status
Nabídka není aktivní
Minimální odběr
10 kusov
Dostupné množství
450 kusov
Stát
Nemecko
Skupina zboží
Nový  
Značky
Apple
Poslední aktualizace
pred 9 mesiacov

Aktuální nabídky v teto kategorii
Popis nabídky

Všeobecné informácie o váhe:

S váhami na analýzu tela Balance Line je najlepší spôsob, ako dlhodobo sledovať hodnoty a zdravie svojho tela a zdieľať pokroky s priateľmi alebo rodinou? možno pomôžeš iným ľuďom nabrať odvahu a zlomiť toho ?bastarda? prekonať a opäť sa stať fyzicky aktívnym.


ZDRAVIE: Vďaka rôznym funkciám je možné v spojení s aplikáciou kedykoľvek cez smartfón sledovať svoju fyzickú kondíciu a dopĺňaním športu a zdravého stravovania premieňať záporné hodnoty na pozitívne.

ANALÝZA: Pomocou aplikácie (kompatibilnej s aplikáciou Apple "Health"), ktorá je vhodná pre smartfóny so systémom iOS aj Android, môžete určiť nielen svoju hmotnosť, ale napríklad aj nasledujúce hodnoty: percento telesného tuku, svalová hmota BMI (index telesnej hmotnosti), BMR (rýchlosť metabolizmu), hmotnosť vody, hmotnosť kostrových svalov a kostí. S analýzou začnite OKAMŽITE, pretože batérie do váhy sú súčasťou balenia.

ZDIEĽAJTE ÚSPECH: Každý pozná ten neopísateľný pocit, keď sa postavíte na váhu a zrazu ste o 1-2 kg ľahší. Zachytíte tento moment prostredníctvom aplikácie alebo ho jednoducho a rýchlo zdieľate s priateľmi či rodinou? svojimi úspechmi môžete povzbudiť iných ľudí, aby sa sami stali aktívnymi.

TECHNOLÓGIA: Štyri vysoko citlivé senzory zaisťujú, že sa váhy aktivujú priamo, keď sa na ne postavíte. Na jej vypnutie nemusíte robiť nič, pretože sa automaticky vypne po nahraní štatistík do aplikácie alebo po nečinnosti približne 30 sekúnd.

DÔLEŽITÁ POZNÁMKA: Pred použitím váhy si zložte ponožky, aby boli vaše nohy správne pripojené ku všetkým štyrom elektródam. Aby ste dosiahli čo najpresnejšie čítanie, odporúčame vám umiestniť váhu iba na rovnú a tvrdú podlahu.



NEWSLETTER zdarma

Každý den informace o nových výrobcích a novinkách v servise Merkandi.