FLASH SALEFLASH SALE
-20%
REGISTRÁCIA a OBNOVA na 1 rok
akcie nie je možné kombinovať
25 Počet zostávajúcich zliav

Nejlepší stockové nabídky akcií ze 150 zemí

Viac ako 100 000 spokojných používateľov

Nabídky levnější až 90% výchozí ceny

Přímý kontakt na prodejce a velkoobchody

Indukčná varná doska Delicatessa 90 Flex

671,77 € /kus cena bez daně

Status
Nabídka není aktivní
Minimální odběr
1 kusov
Dostupné množství
bez omezení
Stát
Poľsko
Skupina zboží
Nový  
Značky
Klarstein - NONE
SKU:
4060656231643
EAN:
4060656231643
Poslední aktualizace
pred 2 týždňami

Aktuální nabídky v teto kategorii
Popis nabídky


KATOLOGICKÁ CENA: 3.689,99 zł
Delicatessa 90 Flex, vstavaná indukčná varná doska, 5 zón, 7400W, autark
Varenie bez obmedzení: indukčná varná doska Klarstein Delicatessa 90 Flex optimálne využíva priestor s minimálnou spotrebou energie počas varenia. Kombinuje technické inovácie s luxusným vzhľadom a vďaka vitrokeramickému povrchu dodáva kuchyni nový lesk.
Vstavaná varná doska Klarstein Delicatessa 90 Hybrid má päť vykurovacích polí s celkovým výkonom 7400 W, rozdelených na 1 x 2300, 2 x 2000 W a 2 x 1500 W, čím sa obsah riadu dostane do varu v rekordnom čase. Vďaka technológii VarioHeating, dve vykurovacie zóny vľavo alebo Na pravej strane sa zlúčia do jedného. Funkcia rozpoznávania prítomnosti hrnca umožňuje kombinovanému vykurovaciemu poľu prispôsobiť sa veľkosti hrncov, panvíc a hrncov, ako aj veľkým kuchynským náradiam, ktoré sa nezmestia do jedného vykurovacieho poľa. Delicatessa 90 Flex spotrebuje na jednej strane iba energiu vhodnú pre príslušný hrniec a na druhej strane umožňuje použitie hrncov a panvíc rôznych veľkostí. Všetky jednotlivé polia a flex zóna majú samostatné ovládanie výkonu a funkciu ThermoBoost, vďaka ktorej sa výkon rýchleho ohrevu opäť zvyšuje na 3000 W. Pre jednoduchú obsluhu keramickej varnej dosky Klarstein Delicatessa 90 Flex sa používa integrovaný dotykový panel SenseControl s dotykovým posuvníkom na ovládanie napájania a digitálnym displejom. Vďaka tomu ďalšie regulátory a tlačidlá nezasahujú do elegantného vzhľadu pracovnej plochy sporáka. Okrem teploty je možné pre každé vykurovacie pole naprogramovať 99-minútový časovač, ktorý po nastavenom čase vypne varnú dosku alebo vydá akustický signál.
Na zabezpečenie hladkého varenia má vstavaná varná doska Klarstein Delicatessa 90 Flex príslušné bezpečnostné prvky: Ak vykurovacie pole dosiahne príliš vysokú teplotu, aktivuje sa ochrana proti prehriatiu. Indikátor zvyškového tepla založený na princípe EcoTermal vás nielen informuje, či sú vypnuté vykurovacie polia stále horúce. Umožňuje vám tiež variť so zvyškovým teplom, aby ste ušetrili energiu. Funkcia ThermalRecall si zapamätá nastavenú teplotu a znova ju aktivuje, ak sa má proces varenia na krátky čas prerušiť a potom pokračovať. Okrem toho je možné zapnúť detské zadržiavacie zariadenie, aby sa zabránilo náhodným zmenám nastavení varenia.
Indukčná varná doska Klarstein Delicatessa 90 Flex upúta pozornosť ľahko udržiavateľnou vitrokeramickou varnou doskou, ktorá šikovne odhaľuje sporák. Varná doska sa tak dokonale hodí k vybaveniu každej kuchyne - klasickej aj modernej. Dodávka zahŕňa montážne materiály potrebné na inštaláciu.

Základné informácie: Presnosť: nastavenie výkonu na 9-bodovej stupnici, programovateľné 99 -min. Časovač spánkuFlexibilná adaptácia: Technológia VarioHeating na kombináciu dvoch vykurovacích zón do jednej flexibilnej zónyEfektívne teplo: celkový výkon 7400 W v piatich varných zónach, každá s 3 x 2300, 2000 a 2 x 1500 WTouch na posuv: SenseControl s posuvnou funkciou a digitálnym displejomEnergeticky efektívne varenie: EcoThermal Control s indikátorom zvyškového tepla pre jeho použitieViac výkonu:        každá varná zóna s ThermoBoost / rýchle zahriatie s výkonom 3000 W v flex zóne

Vlastnosti:zapnutie / vypnutie v hornej časti varnej dosky (dotykový ovládací panel)celkový výkon: 7400 W (1 x 2300, 2 x 2000 W a 2 x 1500 W)Ekonomická funkcia (spar): automatické zníženie výkonu varných zón, aby sa zabránilo preťaženiu4 obdĺžnikové vykurovacie polia: každé 18 x 18 cm veľké vykurovacie pole (stredné, okrúhle): Ø 28 cm ovládací dotykový panel s digitálnym zobrazením prevádzkovej úrovne a časovačom kombinovať ľavé a pravé vykurovacie polia do flexibilnej zóny s detekciou prítomnosť hrnca s 99-minútovým nastavenímautomatické vypnutieochrana proti prehriatiuvoliteľná ochrana detítyp: vstavaný kuchynský kút v dodacích materiáloch pre inštaláciu do kuchynky5 kolíkový kábel napájanie: 380-415 V 3N alebo 220-240 V ~ | 50/60 Hz

Rozsah dodávky:
1 x vstavaná varná doska
1 x Montážny materiál NONE
Viacjazyčná používateľská príručka NO (pdf odoslané po zakúpení možné)

Rozmery:
celkové rozmery: 90 x 6,1 x 52 cm (ŠxHxV)
Inštalačné rozmery: 87 x 5,7 x 49 cm (ŠxHxV)
minimálna šírka okolo stolovej dosky: 5 cm
minimálna hrúbka stolovej dosky: 3 cm
minimálna závesná vzdialenosť nad sporákom: 76 cm
Minimálny voľný priestor pod varnou doskou: 5 cm
Priestor cirkulácie vzduchu: min. 2 cm
Dĺžka kábla: 1,0m
Hmotnosť: cca 12 kg

Tovar powys



NEWSLETTER zdarma

Každý den informace o nových výrobcích a novinkách v servise Merkandi.