FLASH SALEFLASH SALE
-20%
REGISTRÁCIA a OBNOVA na 1 rok
akcie nie je možné kombinovať
23 Počet zostávajúcich zliav

Nejlepší stockové nabídky akcií ze 150 zemí

Viac ako 100 000 spokojných používateľov

Nabídky levnější až 90% výchozí ceny

Přímý kontakt na prodejce a velkoobchody

Impregnáty a čistiace prostriedky

dohodou /kus cena bez daně

Status
Nabídka není aktivní
Minimální odběr
dle poptávky
Dostupné množství
bez omezení
Stát
Poľsko
Skupina zboží
Nový  
Značky
Fila
Poslední aktualizace
pred 8 mesiacov

Aktuální nabídky v teto kategorii
Popis nabídky

Starostlivosť o sprchy s riešeniami Fila

Sortiment Surface Care spoločnosti Fila zahŕňa rôzne úpravy pre údržbu spŕch a dlaždíc. Roztoky siahajú od čistiacich a tesniacich produktov až po ošetrenie proti kvapkám vody. Všetky výrobky chránia pôvodné vlastnosti - bez zmeny vzhľadu - a poskytujú rýchlu a bezpečnú aplikáciu. Výroba je podporovaná novou certifikáciou Fila ISO 14001:2014 a jej rozsiahly sortiment odporúča viac ako 200 popredných značiek podlahových krytín.

Nové chrániče dlaždíc zahŕňajú tmel odolný voči škvrnám bez rozpúšťadiel – FILAMP90 ECO PLUS. Impregnátor schválený LEED, ktorý je súčasťou ocenenej zelenej línie spoločnosti Fila, je určený pre leštené porcelánové povrchy a prírodný kameň. Poskytuje bezpečnú aplikáciu bez zápachu a tiež chráni injektážne linky.

Pokiaľ ide o sprchové kúty, dvojúčelový čistič skla a chránič - FILANO DROPS - je ošetrenie sprejom bez oplachovania, ktoré čistí bez pruhov. Vytvára tiež neviditeľný hydrofilný film – podobný molekulám vody – takže kvapky vody skĺznu z povrchov bez zanechania stôp vodného kameňa. Nekyslá receptúra bez rozpúšťadiel je ideálna pre dlaždice, sklo a zrkadlá , ako aj sklenené mozaiky a glazovanú keramiku. Môže sa tiež použiť na čistenie vodovodných batérií, oceľových obkladov a plexiskla.

Na počiatočné čistenie a priebežnú údržbu zahŕňajú ďalšie úpravy hĺbkové čistenie odvápňovača, DETERDEK; vysokovýkonný odmasťovací čistič a odstraňovač vosku, FILAPS87; rutinný sprejový čistič, FILAVIA BAGNO; čistenie zálievky FUGANET a najpredávanejší pH-neutrálny čistiaci prostriedok, FILACLEANER.



NEWSLETTER zdarma

Každý den informace o nových výrobcích a novinkách v servise Merkandi.