FLASH SALEFLASH SALE
-20%
REGISTRÁCIA a OBNOVA na 1 rok
akcie nie je možné kombinovať
18 Počet zostávajúcich zliav

Nejlepší stockové nabídky akcií ze 150 zemí

Viac ako 100 000 spokojných používateľov

Nabídky levnější až 90% výchozí ceny

Přímý kontakt na prodejce a velkoobchody

Hostelvia Cana Lisa 200 ml Kvalitné poháre na pivo z tvrdeného skla - počet 20, stohovateľný dizajn

0,75 € /kus cena bez daně
Bude predmetom rokovaní

Status
Nabídka není aktivní
Minimální odběr
500 kusov
Dostupné množství
1272 kusov
Stát
Lotyšsko
Skupina zboží
Nový  
SKU:
V0071
EAN:
8436536680188
Poslední aktualizace
Starší než 30 dní

Aktuální nabídky v teto kategorii
Popis nabídky

Objavte vynikajúce remeselné spracovanie pivných pohárov Hostelvia Cana Lisa 200 ml. Tieto okuliare, navrhnuté s ohľadom na potreby pohostinstva, sú vyrobené z vysoko kvalitného tvrdeného skla, čo zaisťuje dlhú životnosť a odolnosť voči tepelným šokom.

Každý pohár sa môže pochváliť objemom 20 ml a je jedinečne vytvorený pre dokonalé podávanie piva. S maximálnym priemerom 66,5 mm a výškou 105 mm sú tieto poháre ergonomicky navrhnuté pre najlepší zážitok z pitia.

Okuliare Hostelvia Cana Lisa sú starostlivo vyrobené tak, aby spĺňali veľkoobchodné požiadavky, a sú pohodlne zabalené s 24 pohármi v škatuli. Každá škatuľa váži 4,5 kg a štandardná paleta obsahuje 53 škatúľ s celkovým počtom 1272 pohárov.

Čistá hmotnosť každého pohára je 170 g a ich stohovateľná funkcia umožňuje efektívne skladovanie a manipuláciu. Aj keď tieto poháre nie sú vhodné pre jemne brúsené sklenené vzory, ich robustnosť a elegantný vzhľad z nich robia cenný doplnok k akejkoľvek nápojovej službe.

Upozorňujeme, že okuliare nie sú stohovateľné, čo posilňuje ich individualitu a zabraňuje možnému poškodeniu. Tieto okuliare profesionálnej kvality uspokoja veľkoobchodný trh a ponúkajú dostatok ponuky pre akékoľvek komerčné prostredie.



NEWSLETTER zdarma

Každý den informace o nových výrobcích a novinkách v servise Merkandi.