FLASH SALEFLASH SALE
-20%
REGISTRÁCIA a OBNOVA na 1 rok
akcie nie je možné kombinovať
23 Počet zostávajúcich zliav

Nejlepší stockové nabídky akcií ze 150 zemí

Viac ako 100 000 spokojných používateľov

Nabídky levnější až 90% výchozí ceny

Přímý kontakt na prodejce a velkoobchody

HLQ10 Healty inteligentný na ňom

7,21 € /kus cena bez daně

Status
Nabídka není aktivní
Minimální odběr
10 kusov
Dostupné množství
bez omezení
Stát
Maďarsko
Skupina zboží
Nový  
SKU:
holm7029
EAN:
=VLOOKUP(A782,Munka1!D:E,2,FALSE)
Poslední aktualizace
pred 4 dňami

Aktuální nabídky v teto kategorii
Popis nabídky

Predstavujeme BYTTRON Bluetooth smart r, ktorý vám pomôže sledovať oblohu a užívať si šport.

A smart ra g g vel 24 r n t i e s t i e v r a t i e s a r gz theti a l p seit, a športový tm ny t, a TV comfort gi id two s sleep si l. Fitness je pokračovaním celej oblohy.

Televízia je spokojná, p r o m t r a t i on s ll t si m dot k n l: fut s, m sz s, s ta, ker kp roz s, ram rball, football g s, stolný tenis a bedminton, ktoré pokrývajú takmer všetky denné športové hnisy.

Inteligentné hodinky môžu byť použité nielen na sledovanie kondície, ale aj na inteligentné veci ako h v s / hudba eml ruka, z r / music rl na telefóne, stopky zapnuté, brest na ňom, mem alarm poznámka na to, telefónna požiadavka (klepnutím na r nájdete svoj telefón - iba ak je aplikácia s zapnutá s 2 Bluetooth pripojenia). Kompatibilné s iOS 9.0, Android 4.4 a jabb.

Unibody dizajn inteligentných hodiniek (single-body design t s) n lk l zi tlačidlá, ktoré robia m s r kt l. Kamenec nium tv zet rám tlačidlo n lk l s a 1.3 h velykes (3.3 cm) 2.5D full k screen rint LCD displej k l n z s celkom ns sa mu objaví st k lcs n z pre neho. K t s j majú prsia (jeden r zsa n s jeden čierny), obe sú vyrobené z mäkkého silikónu. Jaka si môžete vážiť podľa ny.

Inteligentné hodinky sú navrhnuté tak, aby bojovali proti každodennej vlhkosti a inteligentné hodinky sedia na d'ère s. Celková suma je 2,5 rt t.

M potkany balenia: 20,7 x 6,91 x 3,2 cm; s lya lya 168 gramov.
Produkt je kompatibilný so smartfónmi.
V Pozrite sa na inteligentné hodinky BYTTRON Bluetooth, aby ste uľahčili monitorovanie s t s jav tsa športové plné tm ny t!



NEWSLETTER zdarma

Každý den informace o nových výrobcích a novinkách v servise Merkandi.