FLASH SALEFLASH SALE
-20%
REGISTRÁCIA a OBNOVA na 1 rok
akcie nie je možné kombinovať
24 Počet zostávajúcich zliav

Nejlepší stockové nabídky akcií ze 150 zemí

Viac ako 100 000 spokojných používateľov

Nabídky levnější až 90% výchozí ceny

Přímý kontakt na prodejce a velkoobchody

Hliníková fóliová páska Samostrešná vodotesná izolačná páska

15,25 € /kus cena bez daně
Bude predmetom rokovaní

Status
Nabídka není aktivní
Minimální odběr
1 kusov
Dostupné množství
15 kusov
Stát
Austrália
Skupina zboží
Nový  
SKU:
PS-15025BT
Poslední aktualizace
pred 9 mesiacov

Aktuální nabídky v teto kategorii
Popis nabídky

VLASTNOSTI
>Značka: Prime Solutions
> Postavené tak, aby vydržali
> Vysoko kvalitný materiál
> Jednoduché priľnutie
> Dobrá odolnosť proti roztrhnutiu
> Bezchybná povrchová úprava

TECHNICKÉ ÚDAJE
> Lepidlo: Akryl
>Materiál: hliníková fólia + lepidlo + papier
>Typ lepidla: aktivované vodou, horúce tavenina
>Vlastnosť: Vodotesný
> Lepiaca strana: Jednostranná
>Teplota:-40 ~ +120 °C
> Dostupné veľkosti: 75mmx35m, 96mmx25m, 150mmx25m

BALENIE OBSAHUJE
Podľa objednávky

O PRODUKTE
Prestaňte bojovať s chaotickou, nespoľahlivou a ťažkopádnou lepiacou páskou. Hliníková fóliová páska Prime Solutions je novou, modernou alternatívou pre domáce a profesionálne použitie. Naša páska z hliníkovej fólie je silnejšia ako lepiaca páska, ľahšie sa používa a spoľahlivejšia pre všetky vaše potreby lepenia. Dá sa použiť takmer na čokoľvek – od tesniacich škatúľ cez montážne plagáty až po upevnenie potrubí spotrebičov. Je ideálny pre projekty na cestách, ktoré vyžadujú rýchlu opravu.

>Prime Solutions hliníková fóliová páska je ľahká, ľahko použiteľná hliníková fóliová páska, ktorú je možné iba odrezať a roztrhnúť. Poskytuje vám najlepšiu hodnotu za vaše peniaze, pretože sa dá jednoducho znova použiť v niekoľkých projektoch namiesto toho, aby ste museli míňať veľa na pásky na jedno použitie. Nespôsobí žiadne škody na žiadnom povrchu, ale zároveň efektívne priľne k sebe alebo svojmu okoliu.

>Hliníková fóliová páska sa používa na švy a spoje sklolaminátových a hliníkových potrubných dosiek. Potiahnuté lepidlom citlivým na tlak na báze gumy poskytujú vynikajúcu bariéru proti pare a prispôsobujú sa nepravidelným povrchom. Na tienenie a prekrytie tepelnej izolácie je možné použiť hliníkovú fóliovú pásku. Navyše je pripravený na použitie.
>Omotajte izoláciu okolo každého potrubia tak, aby parozábrana mohla smerovať von. Opatrne utesnite každý šev fóliovou páskou. Pokračujte po dĺžke každého potrubia a uistite sa, že každý kotúč izolácie je bezpečne prilepený k susednému pásu izolácie.
> Pásky z hliníkovej fólie sú potiahnuté polymérom a sú ideálne na poťahovanie elektrických káblov. Pásky je možné použiť aj na balenie nástrojov, izolačných káblov a akéhokoľvek iného elektrického materiálu citlivého na teplotu.
> Hliníková fóliová páska Prime Solutions je odolný, trvalý a spoľahlivý produkt, ktorý sa neodlupuje ani neroztrhne. Na rozdiel od iných pások na trhu táto páska nezanecháva zvyšky a možno ju odstrániť bez zanechania akýchkoľvek lepkavých zvyškov. Páska je dobrou voľbou, keď potrebujete utesniť a chrániť.
>Hliníková fóliová páska poskytuje reflexnú vrstvu na citlivých a jemných povrchoch a chráni ich pred vysokými teplotami, ultrafialovým a infračerveným svetlom, ako aj vlhkosťou a určitými chemikáliami. Lepiaca podložka zo syntetickej gumy je nereaktívna, takže ju môžete aplikovať na akýkoľvek povrch.

POZNÁMKA: Táto položka bude odoslaná z Austrálie expresnou doručovacou službou v celej Austrálii. **Počas bežnej prevádzky logistických/kuriérskych služieb (okrem akéhokoľvek prerušenia alebo preťaženia) je dodacia lehota približne 3-6 pracovných dní pre adresy vo veľkých mestách, obciach a mestských sídlach. V prípade vidieckych adries môže dôjsť k ďalšiemu oneskoreniu niekoľkých pracovných dní.



NEWSLETTER zdarma

Každý den informace o nových výrobcích a novinkách v servise Merkandi.