FLASH SALEFLASH SALE
-20%
REGISTRÁCIA a OBNOVA na 1 rok
akcie nie je možné kombinovať
18 Počet zostávajúcich zliav

Nejlepší stockové nabídky akcií ze 150 zemí

Viac ako 100 000 spokojných používateľov

Nabídky levnější až 90% výchozí ceny

Přímý kontakt na prodejce a velkoobchody

Herná klávesnica - Thock TKL Pud Kailh BR RGB

84,86 € /kus cena bez daně

Status
Nabídka není aktivní
Minimální odběr
1 kusov
Dostupné množství
bez omezení
Stát
Poľsko
Skupina zboží
Nový  
Poslední aktualizace
pred 4 týždňami

Aktuální nabídky v teto kategorii
Popis nabídky

Herná klávesnica - Thock TKL Pud Kailh BR RGB
Herná klávesnica - Thock TKL Pud Kailh BR RGB
Thock TKL Pudding Brown je malá mechanická klávesnica, ktorú sme vytvorili z dvoch dôvodov. Po prvé, chceme vám dať slobodu používať prenosné zariadenia. Po druhé, máme radi krásne veci, ktoré priťahujú závistlivý vzhľad.

Výsledkom je, že vám dávame malú konštrukciu s pudingovými gombíkmi z plastu PBT, ktoré boli vytvorené technológiou Double Shot. Nielenže vyzerajú kozmicky, ale sú tiež odolné voči oderu. Pod každým z nich sa skrývajú mechanické spínače Kailh Brown. Je to najlepšia voľba, ak veľa klikáte a hľadáte relatívne tichú mechanickú klávesnicu.

Fotogenické a odolné batoľa

Radi hovoríme, že Thock TKL Pudding Brown je fotogenické a vytrvalé batoľa.

Je to preto, že sme ho zabalili do krásneho a malého šasi turnaja TKL. V praxi to znamená, že sa bez problémov zmestí všade tam, kde klávesnice plnej veľkosti povedia: Dobrý deň, nebudem sem vstupovať. Ponechá tiež priestor pre niekoľko dizajnérskych pomôcok.

Dosiahli sme to vzdaním sa číselného bloku. Výsledkom je, že klávesnica Thock TKL Pudding Brown je malá a plne pripravená na akciu.

Podsvietené pudingové klávesy

V Thock TKL Pudding Brown sa nám najviac páčia podsvietené pudingové kľúče. V porovnaní s bežnými tlačidlami je to priestor. Jedným kliknutím ich môžete priradiť k vašej nálade, štýlu stola alebo hre, ktorú hráte. Je to spôsobené krytmi klávesov, ktoré sme vyrobili v technológii Double Shot. Počas tohto procesu sa do kľúčovej formy vstrekujú dva typy odolného plastu PBT. Vďaka tomu sa tlačidlá neutierajú a ich mliečne biela časť (odtiaľ názov Pudding) prenáša svetlo ARGB.

Kailh Hnedé spínače

Viete, ako môžete spoznať používateľov hmatových spínačov? Veľmi zriedka nastavujú stav AFK. Celkovo vzaté, nie sme nimi prekvapení, pretože s takýmito spínačmi nemáte pocit, že klikáte nepretržite niekoľko hodín a stále chcete viac.

Kailh Brown sú hmatové spínače. Dobre zvládajú situácie, ktoré si vyžadujú plynulé pohyby. Sú tiež odolné, ich životnosť sa odhaduje až na 50 miliónov kliknutí (a vďaka funkcii N-Key Rollover bude každý z nich zaznamenaný a vykonaný).

Navyše to znie príjemne ticho. Predpokladáme, že svojich fanúšikov nájde medzi ľuďmi, ktorí často používajú klávesnicu neskoro (a medzi svojimi spolubývajúcimi).

Hmotnosť peria

Klávesnica Thock TKL Pudding Brown je skutočným bojovníkom v perovej váhe. Váži málo, ale vydrží veľa.

Jeho odolnosť sme testovali počas každodenných ciest do kancelárie na druhom konci mesta. Vďaka tomu sme si istí, že vám dáme klávesnicu, ktorú si môžete vziať so sebou doslova kdekoľvek a bude to vyzerať aj v deň nákupu.

Jeho konštrukcia s hliníkovým vrchom je jednoducho odolná voči poškodeniu a veľmi tuhá. Okrem toho stabilne drží stôl a nepohybuje sa ani pri dlhodobej práci. S jej vzhľadom tiež v poriadku, reliéfne vzory na dne a osvetlenie ARGB mu dodávajú divoký charakter.

Volám sa RGB. ARGB

Buďme úprimní, klávesnice bez podsvietenia vyzerajú dobre. Ale ak chcete kliknúť v tme, vyčnievať z davu alebo zapôsobiť na svojich priateľov z fóra, potom je vybavenie ARGB ideálnou voľbou.

S Thock TKL Pudding Brown môžete zladiť vzhľad klávesnice so svojím svetovým centrom riadenia. Zvýraznite každé z 87 tlačidiel na inú farbu, zmeňte farbu klávesových klávesov alebo nastavte jeden efekt pre celý panel. Môžete to urobiť pomocou priloženého softvéru alebo z klávesnice bez inštalácie softvéru.

Možno niektorí povedia, že je to zbytočný gadget (túto možnosť môžete vždy zakázať)... Ak sa však raz za čas radi pohráte s dizajnom a zmeníte vzhľad svojho stola, toto podsvietenie ARGB vás poteší.

Dvojstupňové nastavenie uhla sklonu

Pre vaše pohodlie sme vybavili Thock TKL Pudding Brown nastaviteľnými nožičkami. Vďaka nim môžete klávesnicu umiestniť do jednej z troch výšok podpery tak, ako sa vám to najviac páči.

Niekoľko spôsobov, ako získať šnúru

Puzdro na klávesnicu Thock TKL Pudding Brown umožňuje viesť kábel jedným z troch smerov. Vďaka tomu máte možnosť lepšie využiť priestor na vašom stole.

Je to vďaka odnímateľnému káblu a trom špeciálne pripraveným kanálom na spodnej strane klávesnice. Každý z nich vám umožňuje položiť kábel do vhodnej polohy, napríklad bližšie k priechodkám alebo na okraji stolovej dosky.

Všetko pod kontrolou

Chcete mať všetko pod kontrolou? S ohľadom na vás sme vybavili Thock TKL Pudding Brown funkčným softvérom.

Láskyplne ho označujeme ako Boží režim. S jeho podporou môžete upraviť všetky nastavenia klávesnice podľa svojich potrieb, zmeniť typ osvetlenia ARGB, jeho farbu, nakonfigurovať režim prevádzky mnohých efektov



NEWSLETTER zdarma

Každý den informace o nových výrobcích a novinkách v servise Merkandi.