FLASH SALEFLASH SALE
-20%
REGISTRÁCIA a OBNOVA na 1 rok
akcie nie je možné kombinovať
16 Počet zostávajúcich zliav

Nejlepší stockové nabídky akcií ze 150 zemí

Viac ako 100 000 spokojných používateľov

Nabídky levnější až 90% výchozí ceny

Přímý kontakt na prodejce a velkoobchody

Heizkissen hrejivý vankúš

8,35 € /kus cena bez daně

Status
Nabídka není aktivní
Minimální odběr
10 kusov
Dostupné množství
13 kusov
Stát
Maďarsko
Skupina zboží
Nový  
SKU:
holm7170
EAN:
=VLOOKUP(A332,Munka1!D:E,2,FALSE)
Poslední aktualizace
pred 4 dňami

Aktuální nabídky v teto kategorii
Popis nabídky


Vyhrievacia podložka na zmiernenie bolesti chrbta, ramien a kŕčov
Objavte túto super mäkkú elektrickú vyhrievaciu podložku, ktorá je ideálnym riešením na zmiernenie každodenných bolestí svalov! Vyhrievacia podložka s rozmermi 60x30 cm pomáha znižovať zápaly a bolestivé kŕče a zároveň poskytuje pohodlie zahrievaním väčších častí tela, ako je chrbát, krk, ramená, brucho, nohy a kĺby.

Vyhrievací vankúš má 6 voliteľných úrovní ohrevu, takže sa rýchlo zahreje na požadovanú teplotu pre maximálnu úľavu od stresu. Funkcia automatického vypnutia, LED ovládač a kábel dlhý 230 cm zaisťujú pohodlie a bezpečnosť pri každom použití. Pomocou 4 nastavení časovača môžete ľahko ovládať trvanie ohrevu.
Super mäkký materiál z mikrovlákna, ktorý možno prať v práčke a mäkké polyesterové tkaniny, zaisťujú pohodlie a odolnosť. Vyhrievacia podložka je vhodná na mokré a suché tepelné ošetrenie a okamžité zahriatie je zaručené drôtmi navrhnutými s hustejšími vykurovacími vodičmi s dvojitou špirálou NTC (vzdialenosť medenej cievky 2,0 cm, zatiaľ čo iné sú 2,5 cm).
Dlhý kábel vám umožní pohodlne sa dostať do blízkych predajní, takže ho môžete používať kdekoľvek vo vašej domácnosti. Pred umývaním jednoducho odpojte káblové pripojenie a užívajte si jednoduché čistenie.
Na záver, táto vyhrievacia podložka je ideálnou voľbou na zmiernenie bolesti chrbta, bolesti ramien a kŕčov, pričom je pohodlná a ľahko použiteľná. Prestaňte trpieť bolesťou, vyberte si túto super mäkkú elektrickú vyhrievaciu podložku a vychutnajte si teplo a úľavu od bolesti!

Nepoužívať počas spánku. Nepoužívajte vyhrievacie podložky pre dojčatá, zvieratá. Nikdy nenechávajte zariadenie bez dozoru, najmä ak sú nablízku deti. Tento vankúš by sa nemal používať u osôb so zdravotným postihnutím, spiacich alebo v bezvedomí alebo osôb so zlým krvným obehom, pokiaľ nie je pod starostlivým dohľadom. Túto vyhrievaciu podložku by nemali používať osoby, ktoré nie sú citlivé na teplo, alebo zraniteľné osoby, ktoré nereagujú na prehriatie (napr. diabetici, ľudia s kožnými ochoreniami súvisiacimi s ochorením, ľudia s jazvami na koži, kde sa vankúš aplikuje, alebo ľudia, ktorí užívali lieky proti bolesti alebo alkohol). Nepoužívajte na necitlivé oblasti pokožky.

Prečo ovládač bliká a vyhrievacia podložka nefunguje?1. Ak vyhrievacia podložka nie je pevne pripojená k elektrickej sieti, regulátor bude naďalej blikať.
2. Ak sa vyhrievací vankúš na chvíľu automaticky vypne a regulátor bliká, aktivuje sa funkcia ochrany proti prehriatiu a vyhrievací vankúš sa zastaví, ale nevypne. Ak potrebujete pokračovať v kúrení, nemusíte odpojiť napájanie, ale na jeho zapnutie musíte znova stlačiť tlačidlo POWER.

Diaľkový ovládač môže mať iný tvar.



NEWSLETTER zdarma

Každý den informace o nových výrobcích a novinkách v servise Merkandi.