FLASH SALEFLASH SALE
-20%
REGISTRÁCIA a OBNOVA na 1 rok
akcie nie je možné kombinovať
25 Počet zostávajúcich zliav

Nejlepší stockové nabídky akcií ze 150 zemí

Viac ako 100 000 spokojných používateľov

Nabídky levnější až 90% výchozí ceny

Přímý kontakt na prodejce a velkoobchody

Popis nabídky

HN-2505
Hané sada dóz s rámom - dóza - 3-dielna 12-dielna


Keď ste každú noc zaneprázdnení v kuchyni, nepochybne potrebujete viacero druhov korenia a prísad. Uložením týchto byliniek a prísad do týchto plastových téglikov s uzáverom si môžete byť istí, že budete mať bylinky a prísady vždy po ruke.

Multifunkčné využitie
Tieto dózy s viečkami môžete použiť rôznymi spôsobmi. Vyššie sme uviedli ako príklad, že do týchto pohárov môžete dať bylinky a prísady, ale môžete ich použiť aj ako pohár na sladkosti. Rozhodnete sa pre dózu na sladkosti alebo koreničky? Nech už si vyberiete ktorýkoľvek spôsob, užite si výhody.

Absolútnou výhodou týchto téglikov je, že sú uzatvárateľné a vzduchotesné. Vďaka stabilnému vrchnáku je možné dózy úplne uzavrieť, aby obsah zostal dlhšie čerstvý. Nikdy vám nebudú prekážať nejaké suché bylinky alebo prísady. Cukrík si navyše zachová svoju lahodnú chuť aj dlhší čas.

Kam dávaš tie poháre s vrchnákom?
Táto voľba je úplne na vás. Môžeme len odporučiť, aby ste umiestnenie týchto okuliarov zladili s obsahom. Fungujú tieto poháre ako poháre na sladkosti? Poháre prednostne umiestnite na tmavé miesto, napríklad do skrine.

Budete používať tieto skladovacie nádoby na bylinky a prísady? Potom je najlepšie umiestniť ho blízko sporáka. Poháre tak budete mať vždy po ruke a pri varení nemusíte robiť príliš veľa krokov.



NEWSLETTER zdarma

Každý den informace o nových výrobcích a novinkách v servise Merkandi.