FLASH SALEFLASH SALE
-20%
REGISTRÁCIA a OBNOVA na 1 rok
akcie nie je možné kombinovať
23 Počet zostávajúcich zliav

Nejlepší stockové nabídky akcií ze 150 zemí

Viac ako 100 000 spokojných používateľov

Nabídky levnější až 90% výchozí ceny

Přímý kontakt na prodejce a velkoobchody

Hady a rebríky Magická edícia Rodinná stolová hra pre deti

4,65 € /kus cena bez daně

Status
Nabídka není aktivní
Minimální odběr
10 kusov
Dostupné množství
50 kusov
Stát
Veľká Británia
Skupina zboží
Nový  
Dodací lhůta
3 dny
Poslední aktualizace
pred 3 týždňami

Aktuální nabídky v teto kategorii
Popis nabídky

KLASICKÁ HRA, KTORÁ NIKDY NEZOSTARNE: Táto stolová hra Magical Snakes and Ladders je skvelým zvratom v pôvodnej hre Hady a rebríky. Fantastická zábava s magickou tematikou pre deti i dospelých všetkých vekových kategórií. Rodiny si už roky užívajú hranie tejto starodávnej hry, teraz si môžete zahrať s magickým zvratom. Poskytnite hodiny nekonečnej zábavy vašej rodiny na narodeninách, večierkoch alebo len pre jednoduchú rodinnú zábavu. Kto sa dostane cez toto magické kráľovstvo ako prvý a bude korunovaný za víťaza!

Perfektná rodinná hra : Táto stolová hra Magical Snakes and Ladders je dostatočne jednoduchá na to, aby sa do nej mohla zapojiť celá rodina. Hodom kockou rozhodnite o množstve medzier, ktoré môžete presunúť. Chyťte svoj pult a vylezte po rebríkoch a posuňte sa vpred, ale uistite sa, že si dávate pozor na tie klzké dúhy! Ak na nich pristanete, vrátite sa späť. Víťazom je prvá osoba, ktorá sa dostane na vrchol. Kto bude korunovaný za konečného magického víťaza?

PERFEKTNÝ DARČEK ALEBO DARČEK: Pre každé dieťa je táto stolová hra Magical Snakes and Ladders ideálnym darčekom. Od narodenín, Vianoc a dokonca aj špeciálnej odmeny sledujte, ako sa oči vašich detí rozžiaria, keď otvoria túto hru Hady a rebríky s magickou tematikou. Táto hra poskytuje deťom nielen nespočetné hodiny zábavy, ale tiež podporuje skorý rozvoj motorických funkcií u každého dieťaťa, od koordinácie ruka-oko až po trpezlivosť.

ŠPECIFIKÁCIA PRODUKTU : Obsahuje 1x stolovú hru Magické hady a rebríky, 5x herné figúrky a 1x kontajner. Vhodné od 3 rokov.

Hady a rebríky Magická edícia Stolná hra Rodinná zábava po dobu 3 rokov + Upozorňujeme, že obrázky slúžia na ilustračné účely a skutočný produkt sa môže mierne líšiť od obrázka.



NEWSLETTER zdarma

Každý den informace o nových výrobcích a novinkách v servise Merkandi.