FLASH SALEFLASH SALE
-20%
REGISTRÁCIA a OBNOVA na 1 rok
akcie nie je možné kombinovať
23 Počet zostávajúcich zliav

Nejlepší stockové nabídky akcií ze 150 zemí

Viac ako 100 000 spokojných používateľov

Nabídky levnější až 90% výchozí ceny

Přímý kontakt na prodejce a velkoobchody

H78 Chytrý na Bluetooth 1 95 h velyk ružová

7,06 € /kus cena bez daně

Status
Nabídka není aktivní
Minimální odběr
10 kusov
Dostupné množství
bez omezení
Stát
Maďarsko
Skupina zboží
Nový  
SKU:
holm7194
EAN:
=VLOOKUP(A594,Munka1!D:E,2,FALSE)
Poslední aktualizace
pred 4 dňami

Aktuální nabídky v teto kategorii
Popis nabídky

Predstavujeme energetickú pamäť RAM smart r t s názvom H78Max.
Tento šikovný je šetrný k životnému prostrediu a má veľa pokročilých funkcií. Kompaktný m rete 44*38*11mm, môžete ho pohodlne nosiť na zápästí.

Smart ra má 1.95 h palcovú LCD k mušku, na ktorej môžete zobraziť n navigácia l s informáciou ci kat. Bluetooth 5.0 + 5.0 duálny režim môže v urobiť stabilný s rýchlym prepínačom d st m s zariadenie z kh z, p ld ul smartphony. A capacit v t bb rint ses technol gia rint k fly ash s vez rl st komisár.

H78Max je inteligentný na to, aby mal energetický výstup kameňa m k d st k n l, ktorý je rozbitý batériou s kapacitou 280 mAh t pl l. To môže spôsobiť dlhší cyklus s menej t lt si cyklus. T lt si m dja je 2-pinové spojenie s t rt nik, takže môžete použiť r t i raz.

Základnou funkciou inteligentného ra mos je t n l, vrátane h v many r gz t h v many r gz t t telefóny nyvb l, SMS k ld s t t phone cross-l, monitorovanie srdcového tepu st, v rnyom s- s v roxig n-monitor st, monitor spánku st, Bluetooth h v st, Bluetooth zen t s m g many m st.
Okrem toho podporuje ss s, zamestnáva veľa, brest, eml hand two s music, rovnako ako t more move st s funkcia t t t p ld sit the wrist elford t sa, f trimmed k fly ash , kark t s s mobile phone searches s, t voli f nyk p, napt r, felv tel s t k k s. H78Max je inteligentný a má heslo.

Smart môže spôsobiť, že vaša hudba dostane s t i on n p r o g i e t i na oveľa viac, ako môžete vidieť ul na WeChat, QQ, Facebook, Twitter, Line, Whatsapp a Instagram. To mi môže umožniť vždy zostať v kontakte s mojimi najlepšími udalosťami.

H78Max je inteligentný na podporu viacerých športov a zručností, vrátane skákania, behu, zdvíhania, stolného tenisu, ram rballu, bedmintonu, horolezectva atď.

smart ra je kompatibilný s IOS 9.0 s jabb verzia ival, ako aj Android 5.0 s jabb verzia ival. T h e r n t i e ľ o v a n i e

Objavte inteligentnú dosku H78Max nabitú energiou a ponorte sa do každodenného života. Dávajte pozor na oblohu, zapnite m s esk z h z , a snímajte funkciu k comfort s lis smart na lm ny t. Môže byť použitý v rt i na s a má usporiadaný vzhľad.



NEWSLETTER zdarma

Každý den informace o nových výrobcích a novinkách v servise Merkandi.