FLASH SALEFLASH SALE
-20%
REGISTRÁCIA a OBNOVA na 1 rok
akcie nie je možné kombinovať
24 Počet zostávajúcich zliav

Nejlepší stockové nabídky akcií ze 150 zemí

Viac ako 100 000 spokojných používateľov

Nabídky levnější až 90% výchozí ceny

Přímý kontakt na prodejce a velkoobchody

Popis nabídky

Jód je "jedlo" štítnej žľazy, ktoré reguluje spotrebu energie v našom tele prostredníctvom hormónov. Jód potrebujeme špeciálne pre správny metabolizmus živín, cukrov, tukov a bielkovín. Jód je dôležitý pre psychickú pohodu, správnu reguláciu telesnej teploty a zdravia pokožky.

Jód vyhľadávajú ľudia, ktorí sa zameriavajú na:
- Duševná pohoda - Výdaj energie v tele
- Normálna funkcia štítnej žľazy

- Správny metabolizmus živín, cukrov, tukov a bielkovín

Obsah: Plnivo (ryžová múka), rastlinná kapsula hypromelózy, plnivo (ryžová múka), pridané látky: oxid kremičitý, jód draselný.

Poznámka k baleniu: Výživový doplnok. Výrobok nie je náhradou vyváženej a pestrej stravy. Skladujte v suchu, pri teplote do 25°C. Chráňte pred priamym slnečným žiarením. Uchovávajte mimo dosahu detí. Výrobca nezodpovedá za prípadné škody spôsobené nevhodným používaním alebo skladovaním. Minimálna trvanlivosť uvedená na obale.

Alergény: Výrobok neobsahuje alergény uvedené v prílohe II k nariadeniu Európskeho parlamentu a Rady (EÚ) č. 1169/2011 v znení zmien.

GMO: výrobok spĺňa požiadavky nariadení (ES) č. 1829/2003 a (ES) č. 1830/2003, neobsahuje GMO a nebol vyrobený z geneticky modifikovaných surovín.

Ionizácia: výrobok nebol upravovaný ionizujúcim žiarením v zmysle smernice Európskeho parlamentu a Rady 1999/2/ES zmenenej nariadením (ES) č. 1137/2008.

Výroba je ISO certifikovaná 22000:2018



NEWSLETTER zdarma

Každý den informace o nových výrobcích a novinkách v servise Merkandi.