FLASH SALEFLASH SALE
-20%
REGISTRÁCIA a OBNOVA na 1 rok
akcie nie je možné kombinovať
24 Počet zostávajúcich zliav

Nejlepší stockové nabídky akcií ze 150 zemí

Viac ako 100 000 spokojných používateľov

Nabídky levnější až 90% výchozí ceny

Přímý kontakt na prodejce a velkoobchody

Popis nabídky

Inteligentný LED svetelný pásik
Inteligentný LED pásik Gosund dodá vášmu domovu skvelé a útulné osvetlenie. Môže ovládať vaše zariadenie pomocou aplikácie, ktorá je k dispozícii na mobilných zariadeniach a používa inteligentných hlasových asistentov, ako sú Amazon Alexa a Google Home. Funkcia vypnutia vám umožňuje ovládať osvetlenie, aj keď ste mimo domova. Zariadenie podporuje šírku pásma WiFi 2,4 GHz.

Svetlo do rytmu hudby
Vďaka vstavanému mikrofónu v kazete môže zariadenie prepnúť do režimu, ktorý prepína svetlo do rytmu hudby. Je to zaujímavé riešenie pre domáce párty, kde si môžete zabezpečiť ďalšiu atrakciu.

Rozmanitosť konceptov
LED pásik je schopný nastaviť 8 hotových scén, ktoré v závislosti od našej nálady pomáhajú premeniť dom na živé a rozmanité prostredie. Osvetlenie je vynikajúce v kúpeľni, kuchyni, obývacej izbe, strope, schodisku, písacom stole a TV.

Neobmedzujte sa
Pomocou aplikácie môžete vytvoriť skupinu pásov s nástrojmi, ktoré je možné ovládať súčasne. Toto riešenie vám môže ušetriť čas, ak chcete štandardizovať osvetlenie domácnosti. Pásky je možné ovládať z rôznych zariadení. Ak nad nimi chcete získať kontrolu, stačí ich zdieľať s ostatnými.

Funkcie:
Vstup: USB 5V/1A-tRozmery: 2.8m/11mmKomunikácia: WiFi (2.4GHz)Aplikácia: Smart Life (aplikácia Tuya)Veľkosť balenia: 15×18.5×2.5



NEWSLETTER zdarma

Každý den informace o nových výrobcích a novinkách v servise Merkandi.