FLASH SALEFLASH SALE
-20%
REGISTRÁCIA a OBNOVA na 1 rok
akcie nie je možné kombinovať
24 Počet zostávajúcich zliav

Nejlepší stockové nabídky akcií ze 150 zemí

Viac ako 100 000 spokojných používateľov

Nabídky levnější až 90% výchozí ceny

Přímý kontakt na prodejce a velkoobchody

Modrý spací vak Globalisimo

10,09 € /kus cena bez daně

Odporúčaná maloobchodná cena: 20,19 €


Status
Nabídka není aktivní
Minimální odběr
5 kusov
Dostupné množství
bez omezení
Stát
Maďarsko
Skupina zboží
Nový  
SKU:
holm7246
Poslední aktualizace
pred 3 dňami

Aktuální nabídky v teto kategorii
Popis nabídky

Spací vak je vysoko kvalitné, multifunkčné zariadenie na spanie, ktoré je ideálne na kempovanie, turistiku alebo akékoľvek outdoorové dobrodružstvo. Tento výrobok so svojím pohodlným a vodotesným dizajnom poskytuje vynikajúcu ochranu používateľa v rôznych poveternostných podmienkach.
Kľúčové vlastnosti:

Exteriér: Vonkajšia časť spacieho vaku je vyrobená z nepremokavého polyesterového materiálu. Tento odolný a vodoodpudivý materiál chráni používateľa pred dažďom a vlhkosťou a zaisťuje, že zostane suchý za všetkých poveternostných podmienok. Vodotesná vonkajšia vrstva umožňuje používať spacák aj vo vlhkých podmienkach.

Interiér: Vnútorná časť spacieho vaku je podšitá pohodlným a na dotyk mäkkým materiálom. Táto vnútorná vrstva prispieva k pohodlnému zážitku zo spánku a udržuje telesné teplo počas chladnejších nocí.

Uzamykacie systémy: Vybavené zipsami a suchým zipsom na bokoch, ktoré zaisťujú jednoduché a bezpečné zatváranie. Zips umožňuje jednoduché rozbalenie dovnútra a von, zatiaľ čo suchý zips pomáha zaistiť spací vak pevnejšie, čo pomáha predchádzať prúdeniu chladu a tepelným stratám.

Veľkosť: Veľkosť spacieho vaku je veľká a pohodlná. Je 200 cm dlhá a 70 cm široká, čo dáva priemernému dospelému dostatok priestoru na pohodlné sedenie.

Prenosnosť: Spací vak sa dodáva v praktickom prenosnom vaku. To umožňuje ľahké skladovanie a prepravu, takže je ideálny pre cestovanie, turistiku a kempovanie. Prenosný vak vám pomôže ľahko prenášať a skladovať spací vak, keď ho nepoužívate.

Tento spacák je vynikajúcou voľbou pre tých, ktorí trávia čas vonku a potrebujú pohodlné a spoľahlivé miesto na spanie. Kombinácia nepremokavej vonkajšej vrstvy, pohodlného vnútorného materiálu a zipsu a suchého zipsu zaisťuje primeranú ochranu a pohodlie za akýchkoľvek podmienok. Prenosný vak umožňuje praktické a jednoduché skladovanie, keď spací vak práve nepoužívate.



NEWSLETTER zdarma

Každý den informace o nových výrobcích a novinkách v servise Merkandi.