FLASH SALEFLASH SALE
-20%
REGISTRÁCIA a OBNOVA na 1 rok
akcie nie je možné kombinovať
23 Počet zostávajúcich zliav

Nejlepší stockové nabídky akcií ze 150 zemí

Viac ako 100 000 spokojných používateľov

Nabídky levnější až 90% výchozí ceny

Přímý kontakt na prodejce a velkoobchody

Popis nabídky

Premeňte cesty na dobrodružstvá
Vďaka svojmu krytu počasia, bezdrôtovému pripojeniu a 4,3" dotykovému displeju, ktorý je možné používať s rukavicami, je náš navigátor pre motocykle zumo® 396LMT-S navrhnutý tak, aby cestoval jednoducho zábavným navíjaním, ťažkým, budete a môžete zdieľať príjemné chvíle so svojimi priateľmi.

Zapojte svoju skupinu
Vďaka výberu dobrodružných trás Garmin, ktoré pomáhajú vyhnúť sa nudným cestným trasám, vám zumo® 396LMT-S umožňuje zadať preferencie pre trasy, tj trasy svah, veterné s nerovným terénom, ktorý sa vám páči. Môžete ľahko odosielať súbory GPX z telefónu do zariadenia zūmo alebo zdieľať súbory GPX so svojimi priateľmi, aby ste sa sami mohli vydať rovnakou cestou. Keď je zūmo spárované s vaším telefónom, aplikácia Smartphone Link obsahuje aj LiveTrack, praktickú funkciu, ktorá umožňuje vašim priateľom sledovať vás v reálnom čase kedykoľvek šoférujete.

Ďalšie výhody Bluetooth®
Pre väčšie pohodlie synchronizujte zūmo so smartfónom a náhlavnou súpravou Bluetooth alebo náhlavnou súpravou Bluetooth (predávajú sa samostatne) a uskutočňujte a prijímajte hovory5 bez rukavíc alebo slúchadiel. Uložte si telefón do vrecka alebo sedlovej tašky a získajte handsfree hovory bez toho, aby ste museli zísť z cesty. Môžete tiež dostávať inteligentné prispôsobiteľné upozornenia na hovory, textové správy, upozornenia aplikácií a ďalšie. Navyše môžete dokonca ovládať hudbu3 a zoznamy skladieb na svojom smartfóne priamo v prehliadači zūmo. Takže si môžete vziať svoju hudbu so sebou.

Bezplatné dopravné informácie a počasie v reálnom čase
Čo sa deje v tvári? Zūmo® 396LMT-S vás môže pripojiť k dopravným informáciám a informáciám o počasí v reálnom čase prostredníctvom Smartphone Link. Táto bezplatná mobilná aplikácia spája vaše zariadenie zūmo s telefónom iPhone® alebo Android ™.

Vstavaná Wi-Fi vás udrží v obraze
Aktualizácia máp a softvéru je jednoduchá, pretože zūmo® 396LMT-S používa vstavané Wi-Fi. Keď je k dispozícii nová aktualizácia a ste pripojení k Wi-Fi sieti, automaticky dostanete na obrazovke upozornenie na použitie aktualizácií stlačením tlačidla. Nie je potrebné spájať zūmo s počítačom.

Lepšie zameranie na pilotné výstrahy
Zūmo® 396LMT-S ponúka užitočné informácie o sprísnených čelných zákrutách, zmenách rýchlosti, križovatkách alebo križovatkách zvierat, ktoré vám pomôžu lepšie sa orientovať na ceste a byť bezpečnejší. so školami a ďalšími. Budete tiež upozornení, keď sa chystáte zakázať. Získajte upozornenia na okolitých semaforoch a pevných rýchlostných radaroch6. V prípade dlhých ciest vám varovanie pred únavou7 tiež poradí, či si chcete oddýchnuť a označiť oddychové zóny, ktoré môžete zvážiť po niekoľkých hodinách jazdy. Pre väčší pokoj v duši, funkcia automatického hlásenia incidentov8 zūmo odošle textovú správu s informáciami o polohe predvolenému kontaktu v prípade incidentu.

Nejazdite s takmer prázdnou nádržou
Vaše zūmo® 396LMT-S sa štandardne dodáva s integrovaným počítačom s nízkou spotrebou paliva. To uľahčuje odhadnúť, koľko kilometrov budete môcť prejsť, kým nebude nádrž prázdna. Dynamické upozornenia na palivo vás upozornia, kedy je čas natankovať, a dokonca vám ponúknu možnosti lokalizácie elektrární. Praktický indikátor obmedzenia rýchlosti vám povie, kedy je čas spomaliť. Okrem toho vám digitálny displej kompasu a databáza bodov záujmu pre motocykle môžu pomôcť nájsť opravovne motocyklov, reprezentácie a ďalšie miesta. Vaše zariadenie zūmo obsahuje aj denník servisnej histórie, ktorý vám pomôže sledovať servisné intervaly, počet najazdených kilometrov a servis pre váš motocykel.

Komplexný dizajn, testovaný na trase
Robustný zumo® 396LMT-S, navrhnutý motocyklistami pre motocyklistov, prináša mnoho užitočných technológií na cestu medzi rohmi riadidiel Je vybavený integrovaným palubným počítačom s displejom kompasu, značkou obmedzujúcou rýchlosť a obrazovkami s intuitívnym dotykovým rozhraním, ktoré umožňujú rýchly a jednoduchý prístup k informáciám aj s rukavicami. Robustné puzdro je odolné voči výparom paliva, ultrafialovým lúčom, dažďu a ďalším.



NEWSLETTER zdarma

Každý den informace o nových výrobcích a novinkách v servise Merkandi.