FLASH SALEFLASH SALE
-20%
REGISTRÁCIA a OBNOVA na 1 rok
akcie nie je možné kombinovať
16 Počet zostávajúcich zliav

Nejlepší stockové nabídky akcií ze 150 zemí

Viac ako 100 000 spokojných používateľov

Nabídky levnější až 90% výchozí ceny

Přímý kontakt na prodejce a velkoobchody

Popis nabídky

Ste odhodlaný hráč, ktorý chce dominovať v každom zápase? Alebo sa možno len radi povaľujete na gauči pri svojej obľúbenej hre? Káblový gamepad Tracer Shogun PRO je perfektným riešením v oboch prípadoch. Bol navrhnutý ako presný nástroj, ktorý vám umožní ponoriť sa do sveta virtuálnych súťaží.

• Vibračná funkcia.
• 4-cestná dvojitá podložka.
• Digitálny a analógový režim prevádzky.
• 16 funkčných kláves.


Nenechajte sa udrieť!
Gamepad Tracer je zariadenie, ktoré potrebuje každý fanúšik najnovších športových, arkádových a virtuálnych závodných hier. Je vybavený 4-smerným dual padom a 16 funkčnými klávesmi, vďaka čomu ponúka jedinečnú atmosféru a dynamiku hry. Vibračná funkcia použitá v zariadení dodatočne zvyšuje realistickosť hry. Gamepad môže pracovať v dvoch režimoch: digitálnom a analógovom, čo vám umožňuje doladiť ho podľa typu hry a získať ešte lepšiu kontrolu nad postavami a vozidlami v hre. Nenechajte sa prekvapiť a získajte víťazstvo!

Vždy pohodlné hranie
Gamepad je káblové zariadenie, ktoré výrazne ovplyvňuje stabilitu hry, minimalizuje oneskorenie a rušenie. 1,5 m kábel umožňuje pohodlné prepojenie s domácimi spotrebičmi. Podložka je vyrobená z vysoko kvalitných materiálov, vďaka čomu dokonale plní svoju úlohu počas mnohých hodín hrania. Ergonomický tvar umožňuje dobré uchytenie - zariadenie padne bezpečne a pohodlne do ruky. Rozloženie kláves a ich citlivosť prispôsobená moderným, dynamickým hrám zaisťuje presnosť a odozvu v každej situácii.

PC alebo konzola?
S Tracer Gamepadom si už nemusíte vyberať. Zariadenie spolupracuje s PC aj konzolami PS3 a PS4 a na prenos signálu využíva univerzálny USB konektor. Toto riešenie vám poskytuje nielen prístup k hrám kompatibilným so všetkými týmito platformami, ale je ideálne aj na párty s priateľmi. Môžete sa teda rozhodnúť hrať svoje obľúbené hry na počítači z pohodlia domova alebo navštíviť kamaráta, ktorý má konzolu. Je len na vás, ktorú platformu si vyberiete – zapojte gamepad Tracer a užite si hru.

Výrobca: TRACER
Dĺžka kábla (m): 1,5
Dvojitá podložka: 4-cestná
Vibračná funkcia: Áno
Počet tlačidiel: 15
Prenos dát: USB



NEWSLETTER zdarma

Každý den informace o nových výrobcích a novinkách v servise Merkandi.