FLASH SALEFLASH SALE
-20%
REGISTRÁCIA a OBNOVA na 1 rok
akcie nie je možné kombinovať
25 Počet zostávajúcich zliav

Nejlepší stockové nabídky akcií ze 150 zemí

Viac ako 100 000 spokojných používateľov

Nabídky levnější až 90% výchozí ceny

Přímý kontakt na prodejce a velkoobchody

Popis nabídky

Frézka na nechty so sadou fréz - profesionálna starostlivosť doma!
Frézka na nechty Lafe je multifunkčné kozmetické zariadenie pre špeciálne úlohy. Ideálne na manikúru, pedikúru a vyhladenie päty. Frézka sa skladá z mnohých nástrojov v jednom malom zariadení - pilník, leštička na nechty, strúhadlo na päty. S jeho pomocou vieme ostrihať nechty na rukách a dať im požadovaný tvar, odstrániť šupky, pripraviť platničku na nanášanie laku a ozdôb, ale aj starať sa o chodidlá vrátane odstraňovania silne zrohovatenej epidermy z päty. Frézka LAFE FRE002 dodá vašim rukám a nohám dokonalý, upravený vzhľad a nemusíte kvôli tomu chodiť do kozmetického salónu. Vytvorte si doma profesionálny manikúrový salón.

• Tichá a efektívna prevádzka bez vibrácií.
• Pohodlné manuálne ovládanie.
• Možnosť nastavenia smeru otáčania.
• Jednoduchý systém výmeny hrotov a frézovacích nástavcov.
• 25 000 ot./min.
• 10W výkon.
• Dodáva sa s 5 frézami a 6 brúsnymi taniermi vrátane kužeľovej frézy a valcovej frézy.
• Stojan, ktorý umožňuje skloniť hlavu pri práci.

Efektivita a rýchle jednanie
S frézkou LAFE sa rýchlo a profesionálne postaráte o svoje ruky a nohy, získate svoj obľúbený tvar nechtov a odstránite nevzhľadnú kožtičku. Prístroj dosahuje rýchlosť 25 000 otáčok za minútu a je preto vhodný na odstraňovanie zvyškov laku z nechtovej platničky ako aj na podologické ošetrenia. Vďaka výkonu 10 W je frézka ako stvorená na domáce rituály a manikúra či pedikúra už nie je únavnou a únavnou činnosťou, ktorá si vyžaduje návštevu profesionálneho salónu. Tichý a hladký chod prístroja robí starostlivosť o ruky a nohy relaxačnou a nespôsobuje podráždenie ani bolesti hlavy.
Niekoľko druhov fréz
V sade s frézkou získate 5 fréz a 6 brúsnych tanierov rôznych zrnitostí, ako aj nosič brúsnych tanierov. Výber správnej frézy pre konkrétne ošetrenie je veľmi dôležitý, pretože použitie nesprávneho hrotu môže poškodiť necht, porezať sa alebo ošetrenie nemusí byť veľmi účinné. Prekrytia majú rôzne tvary – vrátane valcov a kužeľov, vďaka ktorým nechty nielen zastrihnete a dodáte im tvar, ale aj zmatníte platničku, odstránite šupky a zvyšky gélových či akrylových prípravkov. Hrubé vankúšiky sú skvelé na odstránenie mozoľov na nohách.
Pohodlná obsluha
Obsluha frézky LAFE je mimoriadne jednoduchá a pohodlná. V súprave okrem hlavy nájdete aj špeciálny stojan, ktorý vám umožní bezpečne odložiť prístroj počas prestávky v práci. Vďaka režimu prevádzky dopredu/dozadu môžete zmeniť smer otáčania hlavičky, čo umožňuje ešte presnejšie modelovať nechtovú platničku.



NEWSLETTER zdarma

Každý den informace o nových výrobcích a novinkách v servise Merkandi.