FLASH SALEFLASH SALE
-20%
REGISTRÁCIA a OBNOVA na 1 rok
akcie nie je možné kombinovať
14 Počet zostávajúcich zliav

Nejlepší stockové nabídky akcií ze 150 zemí

Viac ako 100 000 spokojných používateľov

Nabídky levnější až 90% výchozí ceny

Přímý kontakt na prodejce a velkoobchody

Farba interiéru Montblanc

1,93 € /liter cena bez daně

Status
Nabídka není aktivní
Minimální odběr
30 litrov
Dostupné množství
1000 litrov
Stát
Rumunsko
Skupina zboží
Nový  
Značky
Montblanc
Dodací lhůta
15 dny
SKU:
C1525608
Poslední aktualizace
pred 8 mesiacov

Aktuální nabídky v teto kategorii
Popis nabídky

Je to biely lak na báze akrylovo-styrénových disperzií, pigmentov a plnív laminovaný produkt, ktorý poskytuje optimálny kryt, priedušnú stenu, optimálnu priľnavosť, veľmi dobrú odolnosť proti praniu a ľahkú aplikáciu. obvyklé omietky, omietky, murivo, kameň, tehla, panely zo sadrokartónu, betónu a tiež ako renovačná farba nad starými farbami: používa sa na maľovanie všetkých povrchov minerálneho základu.

Základňa prípravy povrchu: farbu je možné nanášať na povrchy vyrovnané, čisté, suché a nosné (bez látok, ktoré môžu zabrániť priľnavosti: mastnota, bitúmen, prach atď.).

Návod na použitie: Pred použitím by mal byť obsah vedra starostlivo premiešaný. Nemiešajte s inými farbami. Bez ohľadu na ich typ musia byť povrchy natreté akrylovým základným náterom. Po nanesení základného náteru sa odporúča, aby ich doba schnutia medzi 4 a 6 hodinami. Farba sa nanáša štetcom alebo valčekom alebo striekaním v dvoch vrstvách. Každá vrstva by sa mala nanášať v jednom kroku (bez prerušenia). Ak je to potrebné, môže sa pridať až 10% vody, aby sa získala tekutejšia konzistencia, potom sa homogenizuje.

Čas schnutia povrchu (pre poznámku): 2 hodiny (pri teplote 20 ° C a relatívnej vlhkosti 60%). Celková doba schnutia: 24 hodín.

Rozsah: Mont Blanc farba 12 až 14 m2 kryt / l / vrstva, v závislosti od typu a kvality podpery. Dokonalé pokrytie v jednej vrstve.

Skladovanie: suché pri teplotách medzi 5 ° C-30 ° C v pôvodnom obale, neotvorené.

Balenie: plastové vedro so sieťou - 15L, 2,5L a 8,5L.

Čas použiteľnosti: 24 mesiacov od dátumu výroby v súlade s ustanoveniami o balení a skladovaní. Pozrite si dátum výroby a šarže vyznačené na obale.



NEWSLETTER zdarma

Každý den informace o nových výrobcích a novinkách v servise Merkandi.