WEEKEND SALE
-25%
REGISTRÁCIA a OBNOVA na 1 rok
akcie nie je možné kombinovať

Nejlepší stockové nabídky akcií ze 150 zemí

Viac ako 100 000 spokojných používateľov

Nabídky levnější až 90% výchozí ceny

Přímý kontakt na prodejce a velkoobchody

Extrémne teplo a ohňovzdorné rukavice Koža s kevlarovým prešívaním, per

5,68 € /pár cena bez daně

Status
Nabídka není aktivní
Minimální odběr
100 párov
Dostupné množství
5231 párov
Stát
Veľká Británia
Skupina zboží
Nový  
Poslední aktualizace
pred 1 rokom

Aktuální nabídky v teto kategorii
Popis nabídky

EXTRÉMNA OCHRANA ODOLNÁ VOČI ▶ TEPLU Celý povrch kravskej delenej kože (vyrobený zo starostlivo vybranej vysokokvalitnej hovädzej kože s hĺbkou hrúbky nad 1,2 mm), tepelná izolácia a mäkká bavlna absorbujúca pot vo vnútri, džínsové manžety, vďaka ktorým tieto rukavice odolávajú teplotám najmenej 662 ° F (350 ° C) a dostatočné na to, aby zvládli väčšinu práce pri vysokých teplotách.
HRUBÉ A MÄKKÉ ▶ Tieto rukavice sú vyrobené zo špecifických častí kravy, ktorá je nielen hrubá, ale aj mäkká a pružná s extrémnou odolnosťou voči teplu / ohňu a prepichnutím, odolnosťou proti prerezaniu a miernou odolnosťou voči oleju. Môže tak efektívne zlepšiť efektivitu vašej práce.
ODOLNÉ KEVLAROVÉ PREŠÍVANIE ▶ Táto žiaruvzdorná rukavica používa kevlarovú niť, to znamená, že je odolnejšia voči vysokým teplotám ako iné rukavice odolné voči teplu a nie je ľahké ju zlomiť, veľmi vhodná na prácu pri vysokých teplotách. Zosilnené ruky z dlane na vankúš pri práci s ťažkými alebo ostrými predmetmi. Vynikajúci výkon pri vysokom zváraní, uchopení horúcich vecí, ako sú kachle a riad a spaľovanie uhlia alebo palivového dreva.
ŠIROKÝ ROZSAH POUŽITIA ▶ Táto rukavica a vynikajúca kvalita ju robia užitočnou pre zváranie, gril, grilovanie, kachle na drevo, rúru, krb, rezanie, záhradníctvo, kempovanie, táborák, manipuláciu so zvieratami a ešte oveľa viac.
PROFESIONÁLNA VÝROBA ▶ Kim Yuan má viac ako 20 rokov skúseností s výrobou kožených pracovných rukavíc, takže vieme, ako vybrať vysoko kvalitnú kožu a vyrobiť vysoko kvalitné pracovné rukavice, sme presvedčení, že tieto rukavice sa dajú porovnať s podobnými rukavicami na trhu.



NEWSLETTER zdarma

Každý den informace o nových výrobcích a novinkách v servise Merkandi.