FLASH SALEFLASH SALE
-20%
REGISTRÁCIA a OBNOVA na 1 rok
akcie nie je možné kombinovať
5 Počet zostávajúcich zliav

Nejlepší stockové nabídky akcií ze 150 zemí

Viac ako 100 000 spokojných používateľov

Nabídky levnější až 90% výchozí ceny

Přímý kontakt na prodejce a velkoobchody

Exteriér Color Noua

0,75 € /liter cena bez daně

Status
Nabídka není aktivní
Minimální odběr
30 litrov
Dostupné množství
1000 litrov
Stát
Rumunsko
Skupina zboží
Nový  
Dodací lhůta
15 dny
SKU:
C1525613
Poslední aktualizace
pred 8 mesiacov

Aktuální nabídky v teto kategorii
Popis nabídky

Je to umývateľná farba na fasády s nasledujúcimi vlastnosťami: umývateľnosť dobrá odolnosť voči fyzikálnej, chemickej a poveternostnej odolnosti, dobrá oder, dobrá krycia schopnosť, rýchle schnutie, priepustnosť vodných pár, dobrá priľnavosť k podkladu, uni¬formă film ďalej, matný, ktorý sa veľmi dobre vypĺňa do pórov.

Aplikácie: používa sa na fasády a vnútorné povrchy, ktoré sú dokončované s opotrebením (napr. budovy). Odporúča sa pre všetky povrchy stien, bežné, tehlové, omietky, sadrokartónové dosky atď. Môže sa dôsledne aplikovať na staré murivo. Neodporúča sa uti¬lizarea lakovňa Zásuvky a iné časti fasády, ktoré prichádzajú do styku s podlahou, sú zabezpečené až po vhodnom utesnení.

Podklad na prípravu povrchu: Nová farba sa môže nanášať na povrchy vyrovnané, čisté, suché a nosné (bez látok, ktoré môžu zabrániť priľnavosti: mastnota, bitúmen, prach atď.).

Návod na použitie: Pred použitím by mal byť obsah vedra starostlivo premiešaný. Nemiešajte s inými farbami. Bez ohľadu na ich typ musia byť povrchy natreté základným akrylovým náterom Expert. Po nanesení základného náteru sa odporúča, aby ich doba schnutia medzi 4 a 6 hodinami. Nová vonkajšia farba sa nanáša štetcom, valčekom alebo sa strieka v dvoch vrstvách vzduchu menej. Aby sa zabránilo návnadám a usadeninám, každý náter sa nanesie v jednom kroku (bez prerušenia). Ak je to potrebné, môže sa pridať až 10% vody, aby sa získala tekutejšia konzistencia, potom sa homogenizuje. Medzi aplikáciou vrstiev je prestávka 2 hodiny (pri teplote 20 ° C a relatívnej vlhkosti 60%).

Rozsah: Nová vonkajšia farba môže pokryť 10 až 12 m2 / l v nátere, v závislosti od typu a kvality podpery. Balenie: plastové vedro. Skladovanie: V chladnom, suchom prostredí medzi 5 ° C a 30 ° C v pôvodnom obale, neotvorené. Va¬labilitate do 24 mesiacov od dátumu výroby s podmienkami balenia a depozitare v súlade. Pozrite si dátum výroby a šarže vyznačené na obale.



NEWSLETTER zdarma

Každý den informace o nových výrobcích a novinkách v servise Merkandi.