FLASH SALEFLASH SALE
-20%
REGISTRÁCIA a OBNOVA na 1 rok
akcie nie je možné kombinovať
24 Počet zostávajúcich zliav

Nejlepší stockové nabídky akcií ze 150 zemí

Viac ako 100 000 spokojných používateľov

Nabídky levnější až 90% výchozí ceny

Přímý kontakt na prodejce a velkoobchody

Elektrický odstraňovač čiernych bodiek Amaz

5,72 € /kus cena bez daně

Status
Nabídka není aktivní
Minimální odběr
10 kusov
Dostupné množství
93 kusov
Stát
Maďarsko
Skupina zboží
Nový  
SKU:
holm7005
EAN:
=VLOOKUP(A347,Munka1!D:E,2,FALSE)
Poslední aktualizace
pred 4 dňami

Aktuální nabídky v teto kategorii
Popis nabídky

Naše zariadenie čistí vaše póry obzvlášť dôkladne a hlboko, spoľahlivo absorbuje prebytočný maz, chráni a trvalo chráni vašu pokožku pred čiernymi bodkami a poskytuje pocit sviežosti a čistoty.

Naša pokožka je vystavená mnohým vonkajším vplyvom.
Slnko, výfukové plyny, ohrev vzduchu, ale aj stres či hormóny môžu negatívne ovplyvniť kvalitu pokožky.
Pravdepodobne každý pozná dôsledky: Čierne bodky, veľké póry alebo dokonca akné kazia našu pokožku a často sme nespokojní s naším vzhľadom.

Prečo by som mal používať čistiaci prostriedok na póry? Náš čistič pórov tesne padne do ruky a je rýchly a ľahko použiteľný.
Používajte čistiaci prostriedok na póry na veľké alebo malé plochy pokožky na cielenú aplikáciu vďaka 5 rôznym hlaviciam, ktoré je možné podľa potreby ľahko vymeniť. Preto je náš prístroj vhodný pre citlivú pokožku, na odstránenie odumretých vrstiev pokožky alebo dokonca na masáž tváre: vďaka sacej sile vyzerá pokožka pevnejšie, pretože stimuluje krvný obeh a zároveň má upokojujúci účinok.
3 rôzne úrovne silnej intenzity vám umožňujú flexibilne si vybrať v závislosti od stavu vašej pokožky, preto je vhodný pre všetky typy pleti.

Čistenie tváre1. Pred použitím starostlivo očistite tvár obvyklým spôsobom pomocou obvyklých výrobkov.
2. Najlepšie je pripraviť tvár s parným kúpeľom na tvár, aby ste jemne otvorili póry. Ak to chcete urobiť, jednoducho naplňte malú nádobu vriacou vodou a zakryte si hlavu uterákom.

Starostlivosť po aplikácii3. Vyberte si správny fixátor a jemne ho veďte pozdĺž tváre bez toho, aby ste zostali na jednom mieste príliš dlho (nie dlhšie ako 2 sekundy), aby ste predišli začervenaniu a zraneniam. Ak to chcete urobiť, začnite v zóne T (čelo, nos, brada) a pomaly pracujte zvonku dovnútra.
5. Po aplikácii prístroj a použité príslušenstvo starostlivo očistite a pokračujte v starostlivosti o pleť ako obvykle, napr. nanesením upokojujúceho pleťového krému na upokojenie a starostlivosť o pokožku.

Poznámka: Nenechávajte čistiaci prostriedok na póry uprostred tváre, ale pomaly ho posúvajte na okraj tváre, aby jeho odstránenie nebolo bolestivé.
Nepoužívajte viac ako raz alebo dvakrát týždenne, aby ste predišli podráždeniu pokožky.



NEWSLETTER zdarma

Každý den informace o nových výrobcích a novinkách v servise Merkandi.