FLASH SALEFLASH SALE
-20%
REGISTRÁCIA a OBNOVA na 1 rok
akcie nie je možné kombinovať
25 Počet zostávajúcich zliav

Nejlepší stockové nabídky akcií ze 150 zemí

Viac ako 100 000 spokojných používateľov

Nabídky levnější až 90% výchozí ceny

Přímý kontakt na prodejce a velkoobchody

Popis nabídky

Radi doma pečiete, no vaša kuchyňa nemá miesto na klasický veľkoformátový nábytok? To neznamená, že sa musíte vzdať svojich obľúbených jedál – všetko, čo potrebujete, je elektrická rúra LAFE, ktorá ponúka pokročilé možnosti varenia. Rúra LAFE sa zahreje okamžite a rovnomerne rozdeľuje teplo. Umiestnite ho kamkoľvek chcete a začnite piecť!

• Kapacita 50L.
• Maximálny výkon 2000W.
• Osvetlený interiér.
• Skutočné konvekčné varenie.
• Ovládanie teploty.
• Rotisserie.
• Nastaviteľný termostat.

Dve muchy jednou ranou
S veľkou kapacitou prístroja LAFE až 50 l pripravíte až dvakrát viac jedál ako v bežnej minirúre. Sada obsahuje mriežku a plech na pečenie, takže môžete piecť na dvoch úrovniach súčasne - nad a pod. Rovnako ako pri bežných rúrach je výška plechov nastaviteľná, čo uľahčuje prispôsobenie interiéru LAFE jedlu, ktoré v ňom chcete piecť.
pohodlie a všestrannosť
Maximálny výkon, ktorý môžete v rúre nastaviť, je až 2000 W, vďaka čomu je príprava pizze, lahodných droždí alebo chutnej kuraciny hračkou. Široký rozsah teplôt (60-240°C) robí z rúry LAFE skutočne všestranný spotrebič - môžete ju použiť na sušenie húb, prípravu alebo pečenie obľúbeného koláča, ako aj pečenie vlastného chleba.
Dokonale pripravené jedlá
Mini rúra LAFE môže suverénne konkurovať klasickým kuchynským spotrebičom. Vďaka funkcii horúceho vzduchu sa horúci vzduch rovnomerne rozptýli v komore spotrebiča a dôkladne prepečie jedlo zo všetkých strán. Už sa nemusíte báť, že chutne vyzerajúca pečienka bude zvnútra surová – na zariadenie LAFE sa môžete spoľahnúť. Chceli by ste pripraviť vynikajúcu hus na rodinnú večeru? Na tento účel použite rožteky pripojené k rúre - táto možnosť vám umožní variť dokonale pečené mäso v tradičnej forme, na špíze, ako aj grilované.
pohodlie nadovšetko
Rúra LAFE je zariadenie, ktoré je nielen funkčné, ale aj jednoduché a pohodlné na používanie. Počas prevádzky je vnútorný priestor zariadenia osvetlený, čo umožňuje kontrolovať proces prípravy problematického pečiva, ako je napríklad kysnuté cesto. Zariadenie je vybavené časovačom, takže sa počas pečenia môžete venovať iným činnostiam – po skončení sa rúra automaticky vypne a upozorní vás zvukovým signálom. O stave zariadenia vás navyše informuje aj kontrolka, aby ste sa o prípadnej poruche dozvedeli vždy včas.



NEWSLETTER zdarma

Každý den informace o nových výrobcích a novinkách v servise Merkandi.