FLASH SALEFLASH SALE
-20%
REGISTRÁCIA a OBNOVA na 1 rok
akcie nie je možné kombinovať
21 Počet zostávajúcich zliav

Nejlepší stockové nabídky akcií ze 150 zemí

Viac ako 100 000 spokojných používateľov

Nabídky levnější až 90% výchozí ceny

Přímý kontakt na prodejce a velkoobchody

Popis nabídky

EB-310
Moderný kôš na riad z radu Edënbërg Exclusive Line je nevyhnutný pri umývaní riadu. Kôš ponúka dostatok priestoru na všetok váš uprataný riad. Do tohto stojana na riad môžete uložiť všetky svoje taniere, misky, poháre a príbory. S priloženým košíkom na príbory vytvoríte viac miesta pre ostatné riady. Vďaka ľahko odnímateľnej odkvapkávacej miske sa všetka voda dobre zachytáva. Bojíte sa škrabancov na pracovnej doske? Nie je potrebné! Pevné nohy chránia pracovnú dosku pred poškriabaním. Vďaka svojmu modernému dizajnu sa tento stojan na riad stane ozdobou vašej kuchyne.

Aké sú hlavné vlastnosti?

Súčasný dizajn
Ponúknite veľa priestoru
Vrátane zásuvky na príbor
žiadny škrabanec
Ľahko odnímateľná odkvapkávacia miska
Chrómovaný kov
Nemusí sa skrutkovať

Rozmery: 30 x 39 x 13 cm

Aké sú výhody radu Edënbërg Exclusive?
Produkty z exkluzívneho radu možno považovať za kráľovskú sériu Edënbërg. Produkty majú elegantný, drahý a ako už názov napovedá, exkluzívny vzhľad. Na výrobu týchto produktov sa používajú len tie najlepšie materiály, ktoré vám zaručujú roky potešenia z varenia s týmito výrobkami.

O Edenbergovi

Ozdobte si kuchyňu už od roku 1961 Značka Edënbërg je známa svojim dobrým pomerom cena/výkon. Edënbërg sa vyznačuje ponukou inovatívnych produktov zameraných na spotrebiteľov. Každý výrobok Edënbërg je známy svojou odolnosťou a mimoriadne praktickým využitím v kuchyni. Edënbërg je známy aj svojou kvalitou a precíznosťou. Edënbërg sa špecializuje na výrobu panvíc, kanvíc, chlebníkov, nožov, naparovačov, koreničiek, odkvapkávačov, príborov a mnohých ďalších kuchynských doplnkov.



NEWSLETTER zdarma

Každý den informace o nových výrobcích a novinkách v servise Merkandi.