FLASH SALEFLASH SALE
-20%
REGISTRÁCIA a OBNOVA na 1 rok
akcie nie je možné kombinovať
18 Počet zostávajúcich zliav

Nejlepší stockové nabídky akcií ze 150 zemí

Viac ako 100 000 spokojných používateľov

Nabídky levnější až 90% výchozí ceny

Přímý kontakt na prodejce a velkoobchody

Popis nabídky

EB-7524
Edenberg Exclusive Line - Keramická panvica - 24 cm - Nepriľnavý povrch 3 vrstiev 130 KUSOV


Táto panvica Edenberg s priemerom 24 cm je odolná proti poškriabaniu a má nepriľnavý povrch. Vďaka pokročilému mramorovému povrchu sa váš riad v panviciach Edenburgh úplne nepripáli a veľmi rýchlo sa čistí. Nepriľnavý povlak je taký účinný, že nemusíte používať žiadny olej ani maslo, a tak môžete na stôl položiť zdravšie jedlá. Povlak je odolný voči poškriabaniu a extrémne odolný. Okrem toho povlak poskytuje lepšiu vodivosť, výsledkom čoho je dokonale rovnomerne uvarený pokrm. Panvica je vhodná na plynové, indukčné, elektrické a keramické zdroje tepla.

Najdôležitejšie vlastnosti:

Dokonalý nepriľnavý povlak
Silný náter odolný voči poškriabaniu
Vhodné na varenie s nízkym obsahom tuku
Zlepšená tepelná vodivosť: rýchlo sa zahrieva
Rovnomerné rozloženie tepla
Jednoduché čistenie
Mimoriadne odolný

Aké sú výhody série Edenberg Exclusive?
Produkty z exkluzívnej série možno považovať za kráľovskú sériu Edenburg. Produkty majú elegantný, drahý a ako už názov napovedá, exkluzívny vzhľad. Na výrobu týchto produktov sa používajú len tie najlepšie materiály, čo zaručuje, že si s týmito výrobkami užijete roky varenia.


O Edenbergovi

Ozdobte si kuchyňu už od roku 1961 Značka Edënbërg je známa svojou vysokou hodnotou za peniaze. Edenberg sa vyznačuje tým, že ponúka inovatívne produkty zamerané na spotrebiteľov. Každý výrobok Edënbërg je známy svojou odolnosťou a mimoriadne praktickým využitím v kuchyni. Edenburg je známy aj svojou kvalitou a presnosťou. Edenberg sa špecializuje na výrobu panvíc, kotlíkov, chlebníkov, nožov, naparovačov, koreničiek, odkvapov, príborov a mnohých ďalších kuchynských doplnkov.



NEWSLETTER zdarma

Každý den informace o nových výrobcích a novinkách v servise Merkandi.