FLASH SALEFLASH SALE
-20%
REGISTRÁCIA a OBNOVA na 1 rok
akcie nie je možné kombinovať
23 Počet zostávajúcich zliav

Nejlepší stockové nabídky akcií ze 150 zemí

Viac ako 100 000 spokojných používateľov

Nabídky levnější až 90% výchozí ceny

Přímý kontakt na prodejce a velkoobchody

EasyULT Bluetooth bezdrôtový adaptér do auta

1,77 € /kus cena bez daně

Odporúčaná maloobchodná cena: 3,55 €


Status
Nabídka není aktivní
Minimální odběr
5 kusov
Dostupné množství
bez omezení
Stát
Maďarsko
Skupina zboží
Nový  
SKU:
holm8316
Poslední aktualizace
pred 4 dňami

Aktuální nabídky v teto kategorii
Popis nabídky

EasyULT Bluetooth 5.0 Receiver je vysoko kvalitný bezdrôtový zvukový adaptér, ktorý vám umožní ľahko si vychutnať počúvanie hudby a streamovanie zvuku medzi zariadeniami, ktoré nemajú zabudované pripojenie Bluetooth. Toto kompaktné a multifunkčné zariadenie je ideálnou voľbou pre použitie v automobiloch, systémoch domáceho kina, reproduktoroch a slúchadlách.

Kľúčové vlastnosti:

Technológia Bluetooth 5.0: Pokročilá technológia Bluetooth 5.0 poskytuje nielen rýchlejšie a stabilnejšie pripojenie k zariadeniam, ale tiež zaručuje vysoko kvalitný prenos zvuku. Prenos dát je takmer dvakrát rýchlejší a zaručuje stabilné spojenie na vzdialenosť až 10 metrov.

Bezdrôtové streamovanie zvuku: Prehrávajte hudbu zo zariadení, ktoré nemajú Bluetooth. Tento adaptér Bluetooth do auta sa pripája k audio systémom, domácemu stereofónnemu zariadeniu, reproduktorom a káblovým slúchadlám pomocou 3,5 mm adaptéra aux. Je vybavený čipom Bluetooth 5.0 pre stabilné pripojenie, rýchle prenosy dát a široký dosah signálu.

Automatické pripojenie: Tento prenosný adaptér je možné použiť ako vysielač alebo prijímač. V režime vysielača sa pripája k prijímačom s podporou Bluetooth, ako sú slúchadlá alebo reproduktory, a prenáša zvukové signály do týchto zariadení. V režime prijímača sa pripojíte k telefónu s podporou pripojenia Bluetooth, prijmete zvukové signály a zdieľate ich s vami.

Jednoduché nastavenie: V režime prijímača môžete nastaviť hlasitosť a prepínať skladby nahor a nadol. Dlhým stlačením ľavého/pravého tlačidla funkcie upravte hlasitosť. Krátkym stlačením prepínate skladby nahor a nadol. Stredné tlačidlo je tlačidlo prehrávania/pozastavenia. Režim prijímača sa nazýva ZF-360.

Obsah balenia:

1 x adaptér Bluetooth 5.0 2 v 1,

1 x 50 cm - 3,5 mm AUX kábel,

1 x nabíjací kábel USB,

1 x 3,5 mm zvukový adaptér,

1 x Používateľská príručka 

Vstavaná batéria: Má vstavanú batériu s kapacitou 300 mAh, ktorá poskytuje 10 hodín prehrávania na jedno nabitie.

Prijímač EasyULT Bluetooth 5.0 je ideálnou voľbou pre každého, kto si chce vychutnať bezdrôtové počúvanie hudby a streamovanie zvuku medzi zariadeniami, ktoré nie sú vybavené pripojením Bluetooth. Ľahko sa používa, poskytuje vysoko kvalitný zvuk a ponúka širokú škálu aplikácií pre domácu a automobilovú zábavu.



NEWSLETTER zdarma

Každý den informace o nových výrobcích a novinkách v servise Merkandi.