FLASH SALEFLASH SALE
-20%
REGISTRÁCIA a OBNOVA na 1 rok
akcie nie je možné kombinovať
24 Počet zostávajúcich zliav

Nejlepší stockové nabídky akcií ze 150 zemí

Viac ako 100 000 spokojných používateľov

Nabídky levnější až 90% výchozí ceny

Přímý kontakt na prodejce a velkoobchody

Popis nabídky


Extrémne priestranná power banka s dvoma portami USB, ktoré vám umožňujú obnoviť energiu dvoch zariadení súčasne. Dokonalý spoločník mobilného vybavenia počas rôznych výletov, táborov alebo iných výletov.
Máte množstvo portov - Gadget bol vybavený až 4 portami: 2, ktoré sa používajú na nabíjanie powerbanky (micro USB a USB type C) a dvoma portami USB na obnovenie energie vašich mobilných zariadení.
Výkonná kapacita - Až 10 000 mAh je dostatok energie na podporu mnohých zariadení v núdzi . Ideálne na kempovanie alebo hudobný festival.
Odolné a odolné - Kryt powerbanky je vyrobený z vysoko kvalitnej hliníkovej zliatiny. Môžete pokračovať a vziať si ho na akúkoľvek cestu bez obáv, že sa náhodou poškodí pri preprave .
Inteligentný čip - Gadget má inteligentný systém riadenia, ktorý volí vhodné napätie pre konkrétne zariadenie . Vaše mobilné zariadenia dostanú presne toľko elektriny, koľko potrebujú, a znovu získajú stratený výkon s optimálnou rýchlosťou a obavami o svoju bezpečnosť.
9 úrovní ochrany - Pred prebíjaním, vybitím, prepätím, prehriatím, nadprúdom, skratom, elektromagnetickým poľom. A k tomu všetkému ochrana pred nadmerným výkonom a ochrana obnovy. Kompletná ochrana príslušenstva aj telefónu .
LED indikátor nabíjania - Vstavaný indikátor ukazuje v% zostávajúce množstvo elektriny uloženej v powerbanke.

Špecifikácia:

Značka: Dudao
Názov: K5Pro
Materiál: hliník
Typ batérie: Lítium-polymérová
Porty: USB, USB Type-C, micro USB
Vstupný prúd:

micro USB: 5V / 2A
USB type C: 5V / 2A

Výstupný prúd:

USB: 5V / 2A



NEWSLETTER zdarma

Každý den informace o nových výrobcích a novinkách v servise Merkandi.