FLASH SALEFLASH SALE
-20%
REGISTRÁCIA a OBNOVA na 1 rok
akcie nie je možné kombinovať
25 Počet zostávajúcich zliav

Nejlepší stockové nabídky akcií ze 150 zemí

Viac ako 100 000 spokojných používateľov

Nabídky levnější až 90% výchozí ceny

Přímý kontakt na prodejce a velkoobchody

Popis nabídky

Držiak na stenu Kermeo Full Motion TV pre väčšinu plochých a zakrivených televízorov s uhlopriečkou 26-55 palcov
Stav: A tovar
1 paleta: 96 kusov
Jednotková cena : 7,99€

【ULTRA SILNÝ DVOJRAMENNÝ TV NÁSTENNÝ DRŽÁK NA TV】6 Nástenný držiak na TV s kĺbovými ramenami je vyrobený z vysoko kvalitného železa a je vhodný pre väčšinu 26-55-palcových LED, LCD, OLED plochých a zakrivených televízorov s hmotnosťou do 40 kg. Má mimoriadne vysokú bezpečnosť a spoľahlivosť a dokáže zaistiť bezpečnosť a stabilitu vášho televízora.
【KOMPATIBILITA TV NÁSTENNÉHO UPEVŇOVANIA】 Odnímateľné predlžovacie držiaky pasujú na VESA 75*75mm až 400*400mm. Je kompatibilný s vaším televízorom VIZIO, SHARP, LG, SONY, TCL, SAMSUNG, Hisense, ELEMENT, SCEPTER, TOSHIBA alebo akýmkoľvek iným televízorom.

【OPTIMALIZOVANÝ ZÁŽITOK S POHĽADOM】 Plne kĺbový držiak na TV na stenu poskytuje pohodlné sledovanie. Televízor môžete nakláňať nahor a nadol o 15°, otáčať doľava alebo doprava o 30° až 45° a upravovať vzdialenosť televízora od steny od 50 mm do 370 mm, kým nenájdete najpohodlnejšie sledovanie.

【JEDNODUCHÁ INŠTALÁCIA】 Držiak na stenu TV je vybavený podrobným návodom na inštaláciu krok za krokom, ktorý vám pomôže rýchlo nainštalovať.

VYNIKAJÚCI ZÁKAZNÍCKY SERVIS 】 Vždy sme ochotní poskytnúť lacné nástenné držiaky na TV a radi odpovieme na vaše otázky pred nákupom a inštaláciou. Ak narazíte na nejaké problémy, okamžite nás kontaktujte, určite vám dáme najuspokojivejšiu odpoveď.



NEWSLETTER zdarma

Každý den informace o nových výrobcích a novinkách v servise Merkandi.