MAY SALE
-30%
REGISTRÁCIA a OBNOVA na 1 rok
akcie nie je možné kombinovať

Nejlepší stockové nabídky akcií ze 150 zemí

Viac ako 100 000 spokojných používateľov

Nabídky levnější až 90% výchozí ceny

Přímý kontakt na prodejce a velkoobchody

Popis nabídky

Hliníkový stojan na 17" notebook Popis produktu + kľúčové vlastnosti

Kľúčové vlastnosti: ⭐⭐⭐⭐⭐ Značka: Alogy Typ produktu: Držiak/ stojan/ stôl na tablet, notebook, Macbook Materiál: hliník + silikón Voľne stojace, pre: Stôl, stôl, stôl, stolová doska Stabilná podpora zariadení: od 11" do 17" Rozmery držiaka zariadenia: 25 x 21,5 cm Rozmery celého stojana (zložený): 25 x 6,5 x 21,5 cm Max. Úžitková záťaž: 5kg Konštrukcia: jednodielna, skladacia a ľahká Nastaviteľná výška: Modulárne nastavenie - nastavenie uhla sklonu Protišmykové podložky: Zabraňujú pošmyknutiu a pošmyknutiu Silikónová povrchová úprava: Chráni zariadenie pred poškriabaním Vetranie: Dômyselný dizajn zabraňuje prehriatiu notebooku Hmotnosť: 588 g Sada obsahuje: 1x hliníkový stojan na notebook
Hliníkový stojan na notebook Vďaka svojej robustnej hliníkovej základni vám umožní pohodlne pracovať, písať, kresliť, telefonovať, žiť, sledovať alebo nahrávať videá, počúvať hudbu a sústrediť sa na danú úlohu vďaka dokonale umiestnenému zariadeniu. Stojan je kompatibilný so všetkými notebookmi, tabletmi a elektronickými čítačkami od 11" do 17" od značiek ako: Apple, Samsung, Xiaomi, OPPO, Huawei, Vivo, Motorola, Realme a ďalších. Robustná hliníková konštrukcia zaručuje nielen trvanlivosť, ale aj nízku hmotnosť, vďaka čomu sa stojan ľahko prenáša a je ideálny na použitie na cestách. Je to produkt, ktorý vám uľahčí život a zorganizuje vaše pracovisko alebo štúdium.
Protišmykový povrch, dostatočné vetranie Protišmykový stojan na notebook zaručuje stabilitu zariadenia na akomkoľvek povrchu. Silikónové protišmykové podložky umiestnené na základni zariadenia aj stabilizátoroch notebooku poskytujú dodatočnú ochranu a záruku, že zariadenie počas používania nebude kĺzať ani sa pohybovať. Stojan má navyše na spodnej strane špeciálny výrez, ktorý vám umožní pohodlne viesť káble napr. počas nabíjania a postará sa o správne vetranie notebooku.
Rozsah nastavenia, kompaktné rozmery a nosnosť Stojan zaberá málo miesta, keď stojí na stole aj keď je zložený. Vďaka kompaktným rozmerom je ľahké ho vziať vždy so sebou do batohu alebo tašky. Vďaka vysokej nosnosti až 5 kg je stojan ideálny nielen pre notebooky, ale aj pre tablety, grafické tablety alebo iné mobilné zariadenia rôznych veľkostí. Výrobok ponúka skvelé možnosti nastavenia výšky, čo umožňuje jeho prispôsobenie rôznym veľkostiam notebookov a zaisťuje pohodlnú prácu na rôznych povrchoch. Nastavením uhla sklonu môžu používatelia prispôsobiť základňu svojim individuálnym preferenciám, čo ovplyvňuje ergonomické pracovné podmienky.
Postarajte sa o správne držanie tela Nastaviteľný stojan na notebook má významný vplyv na vašu polohu pri práci alebo každodennom používaní notebooku. Stojan umožňuje nastaviť správnu výšku podľa vašich preferencií, čo vám umožní udržať správne držanie tela a vyhnúť sa nadmernému napätiu v chrbtici. Náš stojan bude ideálnym riešením pre ľudí, ktorí denne pracujú na notebooku, ako aj pri domácich úlohách, hraní hier, sledovaní filmov, videohovoroch alebo varení.
Hlavné výhody Stojan na notebook zabezpečí pohodlné používanie pri každodennej práci. Výhody stojana sú: Bezpečnosť namontovaného zariadenia Odvod tepla Pomáha udržiavať správnu polohu tela Kompatibilný s väčšinou zariadení dostupných na trhu Stabilná a odolná konštrukcia Výrez pre nabíjací kábel na spodnej strane Gumené protišmykové podložky
Alogy je dynamická poľská značka, ktorá vyniká na trhu vďaka pokročilým inováciám a pozornosti venovanej každému detailu. S vášňou pre vytváranie moderných riešení pre každodenné doplnky sa Alogy neustále snaží poskytovať zákazníkom jedinečný zážitok, ktorý kombinuje vynikajúcu kvalitu, originálny dizajn a funkčnosť na najvyššej úrovni. Sme hrdí na to, že naša značka dodáva nielen výnimočne kvalitné produkty, ale vytvára aj pozitívny zážitok z nakupovania. Naším cieľom je budovať dlhodobé vzťahy s našimi zákazníkmi, ktorí sú srdcom a dušou nášho podnikania. Vďaka ich spätnej väzbe a podpore sme schopní neustále vyvíjať a prispôsobovať naše produkty ich potrebám.
GALÉRIA PRODUKTOV _________________________________
často kladené otázky Aké sú hlavné vlastnosti hliníkového stojana na prenosný počítač?
Hlavné vlastnosti stojana sú vyrobené z hliníka, nastaviteľnej výšky, protišmykových nožičiek a stabilizátorov polohy notebooku, trvanlivosti a stability, ako aj stabilnej podpory zariadení.
Pre aké zariadenia je hliníkový stojan na notebook vhodný?
Stojan je kompatibilný s la



NEWSLETTER zdarma

Každý den informace o nových výrobcích a novinkách v servise Merkandi.