FLASH SALEFLASH SALE
-20%
REGISTRÁCIA a OBNOVA na 1 rok
akcie nie je možné kombinovať
11 Počet zostávajúcich zliav

Nejlepší stockové nabídky akcií ze 150 zemí

Viac ako 100 000 spokojných používateľov

Nabídky levnější až 90% výchozí ceny

Přímý kontakt na prodejce a velkoobchody

Držiak na bicykel pre GoPro Hero 12 11 10 9 8 7 DJI Action SJ7 SJ6 pre kamery

3,09 € /kus cena bez daně
Objednávám

Minimální odběr
1 kusov
Dostupné množství
bez omezení
Stát
Poľsko
Skupina zboží
Nový  
Značky
ACTION - DJI - GoPro - Xiaomi
SKU:
70208
EAN:
5905601810469

Pošlete zprávu Zavolejte

Držiak na bicykel pre GoPro Hero 12 11 10 9 8 7 DJI Action SJ7 SJ6 pre kamery - popis

GoPro Action Camera držiak na bicykel pre riadidlá Popis produktu + hlavné body

Kľúčové vlastnosti: Typ produktu: Držiak na riadidlá bicykla Materiál: ABS + nylon + hliník Hmotnosť: 52g Miesto montáže: riadidlá/tyč/ zábradlie s priemerom 20-30 mm Nastavenie: 360 stupňov Kompatibilita: Kamery, akčné kamery Montáž: Univerzálny závit pre montáž akčných kamier Vodotesný: Áno Výška celej rukoväte: 70 mm Pohodlné: Rýchla demontáž a montáž, nie sú potrebné žiadne nástroje Odolnosť: Drží zariadenie pevne a stabilne Sada obsahuje: 1x držiak na riadidlá, 2x montážna skrutka, 1x protišmyková podložka
Držiak na riadidlá pre motocykel, motocykel, skúter alebo bicykel je základným gadgetom pre každého milovníka outdoorových aktivít, ako je cyklistika, motocykel alebo skúter. Je vyrobený z výnimočne kvalitných materiálov a splní vaše očakávania. Či už máte akčnú kameru, DSLR, GoPro, SJCAM alebo dokonca držiak telefónu (držiak telefónu nie je súčasťou balenia) - tento modulárny systém je schopný s nimi pracovať. Navrhnuté pre väčšinu kamier, kardanov a iných foto-video zariadení dostupných na trhu.
Komfort a bezpečnosť Bezpečnosť používania zaisťujú protišmykové podložky (1), ktoré eliminujú riziko pohybu rukoväte. Skrutky z nehrdzavejúcej ocele pre vysoké zaťaženie (2) zaručujú trvanlivosť a dlhú životnosť produktu.
360-stupňová otočná hlava Držiak na bicykel má 360-stupňovú otočnú hlavu so zámkom každých 90 stupňov. Poloha sa uzamkne utiahnutím nastavovacej skrutky skrutkovačom, čo zaručuje stabilitu polohy. Skrutka je pokrytá tesnením, ktoré chráni riadidlá pred poškriabaním!
Široké uplatnenie Či už dávate prednosť cyklistike, motocyklu alebo skútrovaniu, tento držiak sa dokonale prispôsobí vašim potrebám. Do držiaka môžete umiestniť akčné kamery m.in.: GoPro - Hero 12, Hero 11, Hero 10, Hero 9, Hero MAX, Hero 8, Hero 7 (čierny, strieborný, biely), Hero: 6, 5, 4, 3+, 3, 2, 1, Hero 2018 Fusion, SESSION, HERO+, motoristický šport, surf, nahý, klasický SJCAM - SJ9 Strike, SJ8 PRO, PLUS, AIR, SJ7 hviezda, (SJ7000), SJ6 legenda, (SJ6000), SJ5000+, SJ5000 SJ4000 Xiaomi - Yi, Yi 2, Mijia 4K Dji - Akcia 2, Dji Akcia 3, Dji Akcia 4, Osmo Akcia Ostatné zariadenia - napr. smartfóny, fotoaparáty, GPS navigácia (POZOR! vyžadujú ďalšie držiaky - nie sú súčasťou balenia) Ak chcete zariadenie pripevniť k držiaku, umiestnite ho do špeciálneho puzdra/držiaka so štandardným držiakom akčnej kamery (nie je súčasťou balenia).
Jednoduché a rýchle pripevnenie Tento držiak je navrhnutý s ohľadom na pohodlie. Demontáž a montáž sú veľmi jednoduché a nevyžadujú použitie nástrojov. Jednoducho uvoľnite gombík upnutia a namontujte alebo vyberte zariadenie.
Alogy je dynamická poľská značka, ktorá vyniká na trhu vďaka pokročilým inováciám a pozornosti venovanej každému detailu. S vášňou pre vytváranie moderných riešení pre každodenné doplnky sa Alogy neustále snaží poskytovať zákazníkom jedinečný zážitok, ktorý kombinuje vynikajúcu kvalitu, originálny dizajn a funkčnosť na najvyššej úrovni. Sme hrdí na to, že naša značka dodáva nielen výnimočne kvalitné produkty, ale vytvára aj pozitívny zážitok z nakupovania. Naším cieľom je budovať dlhodobé vzťahy s našimi zákazníkmi, ktorí sú srdcom a dušou nášho podnikania. Vďaka ich spätnej väzbe a podpore sme schopní neustále vyvíjať a prispôsobovať naše produkty ich potrebám.

často kladené otázky Je tento držiak vhodný len na montáž na riadidlá bicykla?
Nie, držiak je určený hlavne na montáž na riadidlá bicykla, ale je ideálny aj pre riadidlá motocykla, skútre a ďalšie prvky s priemerom 20 až 30 mm.
Má tento držiak ďalšie moduly ramena?
Áno, dodáva sa s dvoma ďalšími modulmi ramena, ktoré vám umožňujú namontovať fotoaparát v rôznych konfiguráciách, čo vám dáva slobodu vytvárať rôzne zábery.
Je montáž tohto držiaka jednoduchá?
Áno, montáž je veľmi jednoduchá a nevyžaduje použitie ďalších nástrojov.

Všetko na dosah ruky! Pozrite si naše ďalšie ponuky a vyberte si potrebné príslušenstvo pre vás. Pamätať! Nájdete tu množstvo príslušenstva ako: tvrdené sklo, držiaky, nabíjačky do auta, FM vysielače, káble alebo slúchadlá.


Způsoby platby

  • Prevod
  • Hotovosť
  • Online platby
  • PayPal
  • VISA
  • MasterCard

Způsob dopravy

  • Vnútroštátna zásielka
  • Zahraničná zásielka

Další nabídky velkoobchodníka

Další nabídky v teto kategorii

NEWSLETTER zdarma

Každý den informace o nových výrobcích a novinkách v servise Merkandi.