FLASH SALEFLASH SALE
-20%
REGISTRÁCIA a OBNOVA na 1 rok
akcie nie je možné kombinovať
24 Počet zostávajúcich zliav

Nejlepší stockové nabídky akcií ze 150 zemí

Viac ako 100 000 spokojných používateľov

Nabídky levnější až 90% výchozí ceny

Přímý kontakt na prodejce a velkoobchody

Dráha Detská motocyklová vesta Black M

12,43 € /kus cena bez daně

Status
Nabídka není aktivní
Minimální odběr
10 kusov
Dostupné množství
128 kusov
Stát
Maďarsko
Skupina zboží
Nový  
SKU:
holm7047
EAN:
=VLOOKUP(A257,Munka1!D:E,2,FALSE)
Poslední aktualizace
pred 4 dňami

Aktuální nabídky v teto kategorii
Popis nabídky


Tento chránič hrudníka detskej motocyklovej vesty je ideálnou voľbou pre deti, ktoré športujú vonku a chcú zostať v bezpečí. Chrániče vesty sú umiestnené na veľmi pružnej a priedušnej strečovej nylonovej sieťovine, ktorá umožňuje deťom pohodlné nosenie a zároveň zaisťuje primeranú ochranu. Zadná časť vesty je vybavená chráničom chrbta/chrbtice, ktorý poskytuje dodatočnú ochranu chrbtice a chrbta.

Bunda so suchým zipsom sa dá nastaviť na rôzne veľkosti pása, takže ľahko padne na detské telo. Táto všestranná vesta môže byť použitá v širokej škále aplikácií, vrátane outdoorových športov pre deti, motocyklov, lyžovania, snowboardingu atď. Vesta poskytuje primeranú ochranu hrudníka a chrbta, vďaka čomu sú vonkajšie športy bezpečnejšie.
Dĺžka chrániča chrbta vesty je 48 cm, čo poskytuje dostatočnú ochranu chrbtice a chrbta. Chrániče sú upevnené syntetickým lepidlom z peny EVA s vysokou hustotou, ktoré zaisťuje trvanlivosť a nerozbitnosť. Materiály sú kvalitné materiály, ktoré dávajú ochrannej veste dlhú životnosť.
Na záver, tento detský chránič hrudníka motocyklovej vesty je ideálnou voľbou pre deti, ktoré sa radi venujú outdoorovým športom. Flexibilný materiál a nastaviteľný obličkový pás zaisťujú pohodlie a bezpečnosť, zatiaľ čo silný PVC kryt a chrániče poskytujú primeranú ochranu. Vesta je ideálna pre deti, ktoré sú milovníkmi jazdy v teréne, motocyklov, lyžovania, snowboardingu a iných outdoorových športov. Vyberte si túto ochrannú vestu na ochranu detského tela pri outdoorových športoch!

Funkcie:

Je mimoriadne ľahký a odolný.
Nastaviteľné nosiče kufra, strategicky umiestnené vetracie otvory.
Polstrovaná organická pena zaručuje optimálny komfort.
Dosky zo syntetickej gumy vytvorené energetickou disperziou.



NEWSLETTER zdarma

Každý den informace o nových výrobcích a novinkách v servise Merkandi.